Terug naar Apple werkt aan compleet nieuwe gezondheidstracker
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple werkt aan compleet nieuwe gezondheidstracker

Door Sven Lamers10 augustus 2016 10:072 min. leestijd0

Apple heeft grote plannen wat gezondheidsproducten betreft. Naar verluidt werkt het bedrijf aan een compleet nieuwe en innovatieve gezondheidstracker die al volgend jaar op de markt moet komen. Veel details geeft de bron niet prijs, maar het past wel bij de visie die Apple de laatste jaren heeft getoond. Zo is er op alle iPhones de app Gezondheid geïnstalleerd. Ook de Apple Watch biedt veel functies op het gebied van fitness en gezondheid. Eerder hoorden we overigens al soortgelijke geruchten.

Gezondheid

Innovatieve gezondheidstracker

In het ontwikkelingsteam van de gezondheidstracker met ‘uitbreide functionaliteit’ werken onder meer artsen, onderzoekers en fitness-experts. Wat voor een soort apparaat de tracker precies is, is nog niet niet bekend. Maar hij moet wel alle gezondheidsinformatie van zijn gebruiker kunnen verzamelen. Dat zijn bijvoorbeeld hartslag, maar ook je bloedsuiker. Volgens de bron is het product erg nauwkeurig.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Combinatie met iPhone van 2017?

In combinatie met gezondheidsfeatures die de iPhone van volgend jaar (2017) gaat bieden, moet voor een storm in de technologie-branche zorgen, aldus de bron. Of de tracker alleen in verband met de nieuwe iPhone werkt, is niet bekend. Wel wordt gezegd dat 3D Touch, een van de speciale functies van de iPhone 6s, een belangrijke rol krijgt bij de tracker. Apple vraagt nu al onderdelen aan bij toeleveranciers om het product volgend jaar op de markt te kunnen brengen. Omdat de geruchten het hebben over de eerste generatie van een product, gaat het dus niet over de nieuwe Apple Watch 2.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar