Terug naar Apple-webpagina speciaal voor gamers
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple-webpagina speciaal voor gamers

Door Redactie iCreate20 september 2010 17:042 min. leestijd0

Nog niet zo lang geleden was gamen op de Mac een treurige aangelegenheid, want het aanbod was beperkt. Het was een tijd waarin Apple-computers nog draaiden op een PowerPC-processor en niemand had ooit gehoord van de iPhone of de iPod touch.

Dat is vandaag de dag wel anders. Macs draaien op Intel-processors, Steam – de downloadwinkel voor videogames – is beschikbaar voor de Mac en de App Store doet goede zaken met videogames voor de iPhone en iPod.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Apple en games
Apple vindt videogames tegenwoordig heel interessant. Dat laten ze zien door vandaag nieuw leven te blazen in de gamespagina op de Apple-website. Op Apple.com/nl/games vind je een overzicht van reviews, trailers, nieuws en hardware, allemaal games – en Apple- gerelateerd.

Work in progress
De Nederlandstalige pagina is in de lucht, maar functioneert op niet moment nog niet perfect. De link naar ‘Spelapparatuur’ loodst je simpelweg naar de Mac-pagina op Apple.com. De Engelstalige website lijkt al wél af, want deze heeft een geheel eigen ‘Game Hardware’-pagina.

Apple’s Nederlandse Games-pagina lijkt dus nog een work in progress. Dat neemt niet weg dat we het initiatief aanmoedigen. Want als Apple de gamers serieus neemt, passen ze de toekomstige Macs er misschien op aan. De grafische kwaliteiten van de huidige Apple-computers laten namelijk nog wel eens te wensen over, als ik sommige gamers mag geloven.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPod
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar