Terug naar Apple Watch wordt mogelijk vroeger bezorgd
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Watch wordt mogelijk vroeger bezorgd

Door Sven Lamers14 april 2015 08:392 min. leestijd0

Sinds afgelopen week vrijdag kun je de Apple Watch in de online Apple Store bestellen. De voorverkoop bleek heel snel een succes, met alleen in de VS al 1 miljoen verkochte exemplaren. Dit grote succes had echter nadelige gevolgen voor de levertijd. Alleen als je er vroeg bij was met de bestelling, krijg je de Apple Watch op de releasedag, 24 april. Als je daarentegen nu een Apple Watch bestelt, is er sprake van een levering in juni of zelfs juli. Maar het zou kunnen dat de Watches vroeger worden geleverd dan nu staat aangegeven, blijkt uit een mail van Apple.

Apple Watch Notificaties

Mailtje naar de baas

In het weekend heeft een lezer van het forum van MacRumors zijn gedachtes over de lancering van de Apple Watch in een mailtje gezet en dat naar Tim Cook gestuurd. Hij had het daarin vooral over de beperkte voorraad en de lange levertijden. Kort nadat hij het mailtje had verstuurd, kreeg hij een antwoord van een Apple-manager. Hierin wordt gezegd dat de Apple Watches mogelijk vroeger worden uitgeleverd dan gepland.

De iPhone 13 nu tot €277 korting en 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu tot €277 korting en 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Productie

De eerste dagen van de verkoop van een product zijn voor Apple erg belangrijk. Op basis van de eerste bestellingen kan Apple beter inschatten welke modellen populair zijn. De productie kan dan dusdanig worden aangepast en de klanten krijgen hun bestelling eerder. De Apple-manager vergelijkt de situatie met de lancering van de iPhone 6 en 6 Plus. Toen kon Apple de wachtlijsten sneller afwerken dan eerst voorspeld.

De iPhone 13 Pro nu extra voordelig met unlimited data of 2GB cadeau!

De iPhone 13 Pro nu extra voordelig met unlimited data of 2GB cadeau!

Heb je al internet van KPN? Profiteer dan tot €7,50 korting per maand!

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar