Terug naar Apple Watch-winkels in Parijs, Londen en Tokio
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Watch-winkels in Parijs, Londen en Tokio

Door Jelle Mol15 maart 2015 17:062 min. leestijd0

De Apple Store zal niet de enige winkel zijn waar de Apple Watch vanaf 10 april te zien is. In Parijs, Londen en Tokio worden namelijk speciale Apple Watch-winkels geopend op zorgvuldig uitgekozen locaties in luxe winkelgalerijen, temidden van mode- en sieradenwinkels.

Apple Watch uitproberen

Frankrijk, Engeland en Japan behoren samen met de VS, Canada, Duitsland, Australië, Hong Kong en China tot de plekken waar de Apple Watch vanaf 24 april te koop is. In de winkels, die momenteel in aanbouw zijn, kunnen klanten de verschillende Watch-varianten bekijken en uitproberen. Eerder ging al het gerucht dat Apple verantwoordelijk was voor een bouwproject in het Parijse warenhuis Galeries Lafayette. Op onderstaande foto (via 9to5Mac) is aan de witte afdekzeilen te zien dat Apple daar een behoorlijke vloeroppervlakte voor heeft gereserveerd.

Apple Watch-winkel Parijs

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Tokio en Londen

In Tokio komt een vergelijkbare winkel te zitten in het bekende Isetan-warenhuis in Shinjuku, waar regelmatig de nieuwste modetrends worden getoond. Op de Japanse website staat de Watch dan ook reeds aangekondigd. In Londen gaat het waarschijnlijk om het luxueuze Selfridges aan Oxford Street. In alle winkels zal personeel uit de bestaande Apple Stores komen te werken, die speciaal getraind zullen worden in de verkoop van het horloge.

Het is onwaarschijnlijk dat in Nederland een dergelijke winkel wordt geopend, voornamelijk door het ontbreken van een (grote) markt hiervoor. Bovendien is het eerst nog afwachten wanneer de smartwatch in Nederland verkrijgbaar is.

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar