Terug naar Gerucht: Apple Watch is toch waterdicht
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Gerucht: Apple Watch is toch waterdicht

Door Sven Lamers25 februari 2015 16:412 min. leestijd0

Een van de grootste minpunten van de Apple Watch ten opzichte van andere smartwatches is dat hij niet waterdicht is. Volgens Apple is de Watch alleen beschermd tegen spatwater en kun je er bijvoorbeeld niet mee gaan zwemmen. Zelfs even onder de douche staan is blijkbaar al te veel. Ten minste, dat hoorden journalisten tijdens de presentatie van de Apple Watch afgelopen jaar.

Nu horen we echter het gerucht dat de waterdichtheid van het slimme horloge in de afgelopen maanden sterk verbeterd is. Tijdens zijn reis naar Duitsland heeft Tim Cook blijkbaar aan het winkelpersoneel in de Apple Store in Berlijn laten weten ‘dat hij het horloge overal draagt, zelfs onder de douche’.

‘Ik draag de Apple Watch ook onder de douche’

Apple heeft nog nergens officieel vermeld hoe waterdicht de Apple Watch gaat worden. Tegen journalist David Pogue werd echter gezegd dat je met de Apple Watch prima in de regen kunt lopen, je handen kunt wassen of sterk kunt zweten tijdens het sporten. Destijds was het echter niet de bedoeling om ermee te gaan douchen. Mogelijk is de waterdichtheid van het horloge dus verbeterd ten opzichte van de presentatie afgelopen jaar.

Black Friday: De Apple iPhone 13 tijdelijk tot €397 korting!

Black Friday: De Apple iPhone 13 tijdelijk tot €397 korting!

Maximale korting als je ook internet van Ziggo thuis hebt!

Daarnaast heeft de baas van Apple aan het personeel laten weten dat hij de Apple Watch dagelijks moet opladen – de batterijduur is dus hetzelfde gebleven. Ook liet hij weten dat Apple Pay vanaf eind dit jaar in Europa beschikbaar moet komen.

Black Friday deal: De iPhone 13 Pro nu extra voordelig met unlimited data

Black Friday deal: De iPhone 13 Pro nu extra voordelig met unlimited data

Heb je al internet van KPN? Profiteer dan tot €7,50 korting per maand!

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar