Terug naar Mysterieuze ‘Apple Watch Victory’ verschijnt op website Apple
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Mysterieuze ‘Apple Watch Victory’ verschijnt op website Apple

Door Laura Grootaarts18 oktober 2016 09:462 min. leestijd0

Op de Apple-website van de Verenigde Arabische Emiraten is een verwijzing gevonden naar de Apple Watch Victory. Komt Apple na de nieuwe Apple Watch Series 2 nog met een ander klokje voor de dag?

Apple Watch Victory is de Apple Watch Nike+Apple Watch Victory

Op de pagina over AppleCare werd opeens gesproken over de compleet nieuwe Apple Watch Victory. Het zou niet de eerste keer zijn dat Apple nieuwe informatie per ongeluk zelf lekt via de website. Zo verklapte Apple veel te vroeg al dat OS X voortaan macOS zou gaan heten.

Nu lijkt er toch iets anders aan de hand te zijn. Op vergelijkbare pagina’s in andere landen staat op de plek van ‘Apple Watch Victory’, ‘Apple Watch Nike+’. En inmiddels is ook op de betreffende pagina de naam weer keurig veranderd in Apple Watch Nike+. Maar het internet vergeet nooit iets en dus kun je de fout nog steeds zien.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wel kunnen we voorzichtig concluderen dat de Apple Watch Nike+ in een eerder stadium nog door het leven ging als Apple Watch Victory. Een naam die overigens logisch verband houdt met Apple Watch Nike+: Nike was de godin van de overwinning (‘Victory’) in de Griekse mythologie. Misschien is het een werktitel geweest, om te voorkomen dat de samenwerking in een vroeg stadium naar buiten zou komen.

Apple Watch Nike+

Apple Watch Nike+

De Apple Watch Nike+ is een special edition van de Apple Watch Series 2. De Nike+ onderscheidt zich van de reguliere Apple Watch Series 2 door het lichtgewicht sportbandje, enkele exclusieve wijzerplaten en een complicatie waarmee je direct de app van Nike kunt kopen. Het horloge richt zich vooral op hardlopers. Die kunnen op vrijdag 28 oktober naar de winkels rennen: vanaf die dag is de Apple Watch Nike+ wereldwijd te koop. Eerder kwam ook al een andere special edition op de markt: hiervoor werkte Apple samen met Hermès.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar