Terug naar ‘Apple Watch vanaf 8 mei verkrijgbaar in Nederland’ – of toch niet?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple Watch vanaf 8 mei verkrijgbaar in Nederland’ – of toch niet?

Door Sven Lamers22 april 2015 14:482 min. leestijd0

De Apple Watch is vanaf 8 mei in de Nederlandse Apple Stores te bekijken en online te bestellen. Althans, dat meldt de Italiaanse site iSpazio op basis van een uitspraak van een interne bron bij Apple. Volgens de bron zijn er al de donkerblauwe t-shirts in de Italiaanse Apple Stores gearriveerd die de medewerkers op de releasedag van de Watch moeten dragen. Over een week moeten ook de magische displaytafels worden geleverd die dan op 7 mei – één dag voor de lancering – worden opgebouwd. Als de Apple Watch op 8 mei in Italië verkrijgbaar is, zal dat ook in Nederland en België het geval zijn, want wij zitten traditioneel in dezelfde groep.

[update: 9to5mac zegt uit betrouwbare bronnen te hebben vernomen dat Apple 8 mei helemaal niet rood omcirkeld op de agenda heeft staan.]

Apple Watch

Alleen online te bestellen

Net als nu in de landen uit de eerste groep zal het bij ons niet mogelijk zijn om de Watch direct in een Apple Store te gaan kopen; vooralsnog kan het slimme horloge dan alleen in de online Apple Store worden besteld. Dat komt door de grote vraag en de beperkte voorraad van de Apple Watch. Pas in juni moet het mogelijk zijn om de Apple Watch in de winkel mee te nemen.

‘Verzending wordt voorbereid’

Terwijl wij dus nog zeker tot 8 mei moeten wachten, en mogelijk ook nog wel langer, is Apple druk bezig met de verzending van de eerste bestelde Apple Watches in de eerste landen. Gisteren werden in de VS al de eerste bestellingen voorbereid voor verzending, vandaag is dat ook het geval in Duitsland, Frankrijk en Engeland. Ook onze Watch uit Duitsland (die jij kunt winnen!) wordt inmiddels ‘für den Versand vorbereitet’.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar