Terug naar Apple Watch uitproberen? Dat kan op deze websites
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Watch uitproberen? Dat kan op deze websites

Door Jelle Mol4 maart 2015 20:252 min. leestijd0

Volgende week maandag horen we als het goed is alles over de Apple Watch, inclusief prijzen en beschikbaarheid. Vanaf dan kan het niet lang meer duren tot we ook in Nederland het horloge om onze pols kunnen doen. Voor wie echt geen geduld meer heeft, is er goed nieuws: je kunt de Watch alvast virtueel uitproberen op twee interactieve websites.

Apple Watch met welk bandje?

Als je straks een Apple Watch gaat kopen, kom je voor een lastige keus te staan: welke behuizing en welk bandje kies je? De bandjes zijn naderhand uitwisselbaar (en als het aan deze fabrikant ligt kun je ook bestaande horlogebandjes gebruiken), maar gezien de bedragen die Apple voor accessoires vraagt kan dat nog wel eens een duur geintje worden. Op de website Mix Your Watch kun je de verschillende combinaties alvast uitproberen. Welke is jouw favoriet?

Apple Watch

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Apple Watch-apps

Enkele ontwikkelaars hebben al laten zien wat er straks mogelijk is met de apps op de Apple Watch, zoals het openen of sluiten van een Tesla Model S. Ook is een reclamebureau aan de slag gegaan met concepten van populaire apps. Aan al die losse flarden van informatie is een einde gekomen met de website WatchAware, waar je een handig overzicht van apps vindt. Je kunt hier zien hoe apps als Facebook, Twitter, Kaarten en Pinterest er straks uitzien op het horloge. Het overzicht wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe informatie en apps.

Apple Watch Facebook Twitter

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar