Terug naar Apple: 'Ga donderdag 5 kilometer (hard)lopen!'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple: 'Ga donderdag 5 kilometer (hard)lopen!'

Door Redactie iCreate22 november 2016 13:442 min. leestijd0

Apple organiseert donderdag een ‘Activity Challenge’ voor Apple Watch gebruikers. Het bedrijf daagt je uit om 5 kilometer te wandelen of te joggen. Naast dat het gezond is om te bewegen, word je ook nog eens beloond door Apple!

De Apple Watch Thanksgiving uitdaging

Apple heeft een notificatie naar alle Amerikanen in bezit van een Apple Watch gestuurd waarin de ontvanger wordt uitgedaagd om met Thanksgiving mee te doen aan de Activity Challenge. Tijdens deze feestdag gaat er veel (kalkoen) gegeten worden en Apple wil de mensen stimuleren om ook te gaan bewegen. Wanneer je meedoet aan deze activiteit moet je gebruikmaken van Apple’s Workout-app of een andere app die samenwerkt met Healthkit.

Je beloning

Mocht je in bezit zijn van een Apple Watch en besluiten om mee te doen aan deze uitdaging: je ontvangt na de 5 kilometer een speciale medaille en iMessage-sticker. Deze zie je op de afbeelding hieronder. Het is de eerste keer dat Apple met zo’n initiatief komt.
Apple Watch Thanksgiving Activity Challenge

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Activity Challenge in Nederland?

Tot nu toe kunnen alleen Amerikaanse gebruikers mee doen aan de Activity Challenge. Wat je wel kunt doen is donderdag je Apple Watch en iPhone instellen op de Amerikaanse tijdzone. Of je in Nederland ook wordt beloond met een medaille of iMessage-sticker is nog onduidelijk.

Het zou leuk zijn als Apple in de toekomst ook tijdens Nederlandse en Belgische feestdagen soortgelijke acties gaat organiseren. We zullen het in de gaten houden!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar