Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van

Apple Watch Series 7-verkoop vandaag officieel gestart

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Watch series 7


Lees verder na de advertentie

Vanaf vandaag is de nieuwe Apple Watch Series 7 officieel te koop. De voorverkoop startte een week geleden, nu ligt-ie ook daadwerkelijk in de winkels.

Apple Watch Series 7 verkoop gestart

De Apple Watch Series 7 werd aangekondigd tijdens het Apple-event op 14 september, tegelijk met de iPhone 13, de iPad 2021 en de iPad mini 2021. Al die producten zijn inmiddels al eventjes te koop, maar voor de Apple Watch nam Apple wat langer de tijd.

Vanaf vandaag is de Apple Watch Series 7 officieel te koop, bijvoorbeeld bij grote elektronica-zaken – maar het is onduidelijk hoe het met de voorraden zit. Heb je hem vorige week in de voorverkoop besteld, dan wordt hij als het goed is vandaag bezorgd. Twijfel je nog of je hem wilt gaan kopen? In ons dossier over de Apple Watch Series 7 lees je uitgebreid over de belangrijkste vernieuwingen. Of lees onze eerste indruk van de Apple Watch Series 7!

Wat is er nieuw?


kooptip

De Apple Watch Series 7 is een stukje groter dan zijn voorganger: je kunt kiezen uit 41 en 45 mm. De randen rondom het scherm zijn bovendien versmald, en dat samen zorgt voor veel extra schermruimte. Het scherm loopt nu helemaal door tot de randen en dat geeft het horloge een heel andere uitstraling.

Verder is de Apple Watch Series 7 een stuk steviger dan zijn voorganger: er is veel minder kans op barsten in het scherm. Hij kan beter tegen stof, en het opladen van de batterij gaat stukken sneller dan voorheen.

De Apple Watch Series 7 is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Inktblauw (zwart)
  • Sterrenlicht (zilver)
  • Groen
  • Blauw
  • Product(RED)

Apple Watch Series 7 4G

Inmiddels is ook duidelijk dat de Apple Watch met 4G naar Nederland komt. Die kun je vandaag helaas nog niet kopen. Apple vermeldt op zijn website dat de Cellular-modellen binnenkort verkrijgbaar zijn, maar geeft geen verdere indicatie. Ook de grote mobiele providers hebben nog geen datum genoemd.

Apple Watch Series 7 prijs

De prijzen van de Apple Watch Series 7 in Nederland zijn vrijwel gelijk gebleven met die van de vorige generatie Apple Watch. De maten zijn overigens 1mm groter dan bij het vorige model: dit komt door het grotere scherm. De prijzen zijn als volgt:

  • Apple Watch Series 7 – GPS – 41mm: €429
  • Apple Watch Series 7 – GPS – 45mm: €459

Je koopt de Watch bij Apple of bij winkels als Coolblue en Amac. De prijsvergelijker hieronder wordt constant bij gewerkt met de beste deals.

;