Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Apple Watch 7 krijgt eindelijk de batterij die hij nodig heeft

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Watch modellen


Lees verder na de advertentie

Draag je een Apple Watch, dan wil je natuurlijk dat je die zo min mogelijk hoeft op te laden. Zeker nu de Apple Watch een slaapfunctie heeft en je hem eigenlijk dag en nacht zou willen dragen. Een dag redt-ie meestal nog wel, maar een hele nacht erachteraan? Dat is een uitdaging. Maar er is goed nieuws voor als je vindt dat de Apple Watch-batterij te snel leeg is.

Apple Watch SE Gezondheid

Apple Watch Series 7 grotere batterij

Als we de geruchten uit de productieketen van de Apple Watch mogen geloven, dan krijgt de Apple Watch Series een nieuwe S7-chip. Die is zoals ieder jaar weer een stukje sneller dan zijn voorganger, maar het bijzondere van dit jaar is dat de chip dankzij een speciale techniek ook nog heel veel kleiner wordt. Er wordt als het ware een dubbelzijdige chip gemaakt. Dat betekent dat er ruimte overblijft, en daarom is er plek genoeg voor een grotere batterij.

Wat is er nog meer nieuw?

Voor het eerst sinds de Apple Watch Series 4 zou de Apple Watch een nieuw design krijgen. De randen worden mogelijk smaller en de hoeken wat platter. Bovendien zou er een nieuwe kleuroptie zijn: vorig jaar verraste Apple al met blauw en rood, nu komt daar mogelijk ook nog groen bij. Ook wordt er een laminatie-techniek gebruikt waardoor het beeld op het als het ware boven op het horloge ligt. Nu lijkt er nog een laagje glas tussen te zitten. We verwachten dat de Apple Watch Series 7 in september verschijnt, net zoals de afgelopen jaren. Dan verschijnt ook watchOS 8, het nieuwe besturingssysteem voor de Apple Watch.


kooptip

Bron: MacRumors