Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Apple Watch Series 7: eerste foto gelekt!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Watch Series 7 eerste foto


Lees verder na de advertentie

De Apple Watch Series 7 is vorige maand aangekondigd, maar het is nog steeds niet duidelijk wanneer het slimme horloge in de winkels ligt. Wanneer komt de Apple Watch 7 uit? Heel lang kan het niet meer duren – de nieuwe Series 7 in inmiddels al ‘in het wild’ gespot.

Aanvulling 4 oktober 17:00 uur: inmiddels is bekend dat je de nieuwe Apple Watch vanaf vrijdag kunt bestellen!

Apple Watch Series 7: eerste foto!

Op de bovenstaande foto zie je de nieuwe Apple Watch Series 7, die we tot nu toe alleen nog maar gezien hebben op Apple’s eigen marketingmaterialen. De foto werd gedeeld op een Facebook-groep voor Apple Watch-liefhebbers, maar is daar inmiddels weer verwijderd. Degene die de foto’s gepubliceerd heeft, zegt dat hij bij een provider werkt die de Series 7 test voor de officiële release ‘later dit najaar’.

Apple heeft tijdens de presentatie niet gezegd wanneer de Apple Watch Series 7 in de (voor)verkoop gaat. Alles wijst erop dat de release niet meer lang op zich laat wachten. Vorige week nog werd aanstaande vrijdag 8 oktober genoemd als mogelijke datum waarop de voorverkoop start. Onder meer Apple’s partner Hermès noemde deze datum in een mail aan een klant.

Wat is er nieuw?


kooptip

De Apple Watch Series 7 heeft een iets ander design dan zijn voorgangers. et scherm is groter, de randen smaller en er zijn twee nieuwe formaten. Het is niet de enorme designwijziging die werd verwacht. Wat er nieuw en anders is aan de nieuwe Apple Watch Series 7, lees je in ons dossier:

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: MacRumors