Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Apple Watch Series 7 vanaf vrijdag te bestellen

Auteur: Ward Edema
3 reacties
Apple Watch Series 7 bestellen


Lees verder na de advertentie

Het is zover: na de iPhone 13 en twee nieuwe iPads is nu ook de Apple Watch Series 7 er. Je kunt ‘m deze week bestellen, en volgende week al in huis hebben!

Apple Watch Series 7: bestellen maar

De Apple Watch Series 7 is vanaf vrijdag 8 oktober om 14:00 te bestellen bij Apple. Hij wordt al een week later geleverd, vanaf vrijdag 15 oktober.

Daarmee is de verzameling van Apple’s september-evenement compleet. De Apple Watch was, om onbekende redenen, niet tegelijk beschikbaar met de andere aangekondigde producten. Naar alle waarschijnlijkheid had dit echter met productieproblemen te maken.

Series 7: wat is er nieuw?

De nieuwe Apple Watch is flink vernieuwd, met name qua scherm. Het scherm is namelijk zo’n 20% groter dan bij de voorgaande modellen, met 40% dunnere schermranden. Deze randen geven overigens ook een nieuw optisch effect, waardoor het vanaf de zijkant lijkt alsof het scherm tot tegen de metalen kast van de Watch aanzit.


kooptip

Door het grotere scherm heeft de Apple Watch Series 7 wat nieuwe trucjes: zo zijn er twee nieuwe wijzerplaten die gebruikmaken van de extra ruimte, is er nu een volledig schermtoetsenbord, en zijn bepaalde apps uitgebreid. Voor alle verschillen met de Series 6, bekijk ons koopadvies: ‘Apple Watch Series 7 vs. Series 6: meer verschillen dan je denkt.’

Apple Watch met 4G

We verwachten overigens ook nog de 4G-variant van de Apple Watch Series 7 in Nederland. KPN heeft namelijk bevestigd, nadat er al eerdere geruchten rondgingen, dat zij de 4G-versie van de Watch exclusief gaan aanbieden in Nederland.

Met 4G kun je de Watch ook zonder je iPhone gebruiken. Zo kun je muziek streamen, bellen, communiceren met Siri en meer terwijl je je iPhone thuis kan laten.

Of de Apple Watch met 4G ook vanaf 15 oktober beschikbaar is, is echter nog niet bekend.

Apple Watch Series 7 prijs

De Nederlandse prijzen van de Apple Watch Series 7 zijn nog onbekend, maar zijn waarschijnlijk als volgt:

  • Apple Watch Series 7 – GPS – 41mm: €429
  • Apple Watch Series 7 – GPS – 45mm: €459

Bron: Apple