Terug naar Apple Watch Series 4 nu in de voorverkoop
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Watch Series 4 nu in de voorverkoop

Door Laura Grootaarts14 september 2018 09:381 min. leestijd0

Naast de iPhone Xs en de iPhone Xs Max is vandaag ook de nieuwe Apple Watch Series 4 in de voorverkoop gegaan. Apple onthulde het nieuwe horloge afgelopen woensdag tijdens de keynote.

Apple Watch series 4 bestellen

Apple Watch Series 4 bestellen

Sinds vanochtend is de Apple Watch Series 4 te bestellen. Bestel je het horloge vandaag, dan wordt het op vrijdag 21 september geleverd. De pre-order plaats je online. Bijvoorbeeld in de online Apple Store. Of anders in de speciale Apple Store-app.

Beschikbare modellen?

De Apple Watch is beschikbaar in twee maten. De kleinste heeft een kast van 40 mm en kost 429 euro. De grootste is 44 mm en kost 459 euro. Je kunt kiezen uit een kast van zilverkleurig, goudkleurig en spacegrijs aluminium. Doordat er verschillende bandjes zijn, kun je kiezen uit diverse combinaties.

Er is ook een speciale Apple Watch Nike+, die onder meer andere wijzerplaten en afwijkende bandjes biedt. Bij deze sportievere Nike+-modellen ontbreekt de gouden kleur. De modellen met een stalen kast zijn hier helaas niet verkrijgbaar, dit materiaal is namelijk voorbehouden aan de hier (nog) niet verkrijgbare Apple Watch met mobiel internet.

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar