Terug naar Gelekt: zo ziet de Apple Watch Series 4 met groter scherm eruit!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Gelekt: zo ziet de Apple Watch Series 4 met groter scherm eruit!

Door Laura Grootaarts30 augustus 2018 22:432 min. leestijd0

Eerder vandaag verstuurde Apple een uitnodiging voor een event op 12 september. Op het programma staan onder meer een nieuwe iPhone en Apple Watch. Van de nieuwe iPhone lekte zojuist onder meer de naam – iPhone XS – en een productfoto. Daarnaast dook er ook een afbeelding van de nieuwe Apple Watch Series 4 op.

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4

De opmerkelijkste verandering aan de Apple Watch springt meteen in het oog: dat is het scherm. De Apple Watch is verkrijgbaar in twee maten, en beide worden pak hem beet 15 procent groter dan voorheen. Net zoals bij de iPhone X is er sprake van een edge-to-edge display, en loopt het scherm helemaal door tot in de hoeken van de wijzerplaat.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Heel veel complicaties

Op de foto zien we bovendien een compleet nieuwe wijzerplaat die optimaal gebruikmaakt van al deze nieuw verkregen ruimte. Op deze wijzerplaat zie je maar liefst negen complicaties: in iedere hoek van de wijzerplaat één, dan nog vier in het midden, en tot slot nog een die de randen van de klok volgt. De complicaties tonen veel meer informatie dan voorheen. Let bijvoorbeeld op de thermometer bij de Weer-app, in de rechter bovenhoek.

Het moet gezegd worden: ondanks al die informatie ziet het er nog superoverzichtelijk uit. Dus mocht deze foto nep zijn, dan is het voor Apple misschien alsnog een bron van inspiratie. Verder zijn het kleine details die opvallen. De digitale kroon ziet er iets anders uit dan voorheen. De Apple Watch met mobiel internet had hier vorig jaar een grote rode vlek, nu is dat een subtiel rood randje geworden. Tussen de digitale kroon en de zijknop zit een gaatje, mogelijk een extra microfoon.

De foto is in handen gekomen van 9to5Mac. Op welke manier dat is gebeurd, is nog onduidelijk. Zodoende durven we niet met honderd procent zekerheid te zeggen of deze foto’s authentiek zijn. Maar de bron is over het algemeen zeer betrouwbaar en heeft een reputatie hoog te houden.

Meer weten over Apple Watch Series 4?
Bekijk dit dossier
De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar