Terug naar ‘Apple Watch Series 3 verschijnt dit najaar’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple Watch Series 3 verschijnt dit najaar’

Door Laura Grootaarts25 juli 2017 17:532 min. leestijd3

Het zou zomaar kunnen dat er binnenkort een nieuwe Apple Watch verschijnt. De nieuwe Apple Watch Series 3 ligt mogelijk in september al in de winkels. Het nieuwe horloge zou worden gepresenteerd in de september-keynote, die verder hoofdzakelijk in het teken staat van de iPhone 8.

Apple Watch

Nieuwe Apple Watch Series 3

De geruchten zijn afkomstig van Quanta Computer, een belangrijke toeleverancier van Apple. Quanta Computer voorspelt een sterke tweede helft van 2017 en dat zou alles te maken hebben met de release van een nieuwe Apple Watch, zo meldt Digitimes (via 9to5Mac). Quanta Computer is geen onbekende: het bedrijf is momenteel ook al de leverancier van de Apple Watch Series 2.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De oudere Apple Watch-modellen blijven ook gewoon in het assortiment: het bedrijf Compal Electronics zou verantwoordelijk zijn voor de productie hiervan. In april werd ook al gesuggereerd dat de Apple Watch Series 3 dit najaar zou verschijnen en toen werden de namen van beide fabrikanten ook al in dit verband genoemd.

Nieuwe batterij, beter internet

Volgens de geruchten heeft de derde generatie Apple Watch een sterk verbeterde batterij. Daardoor kan de Apple Watch ook worden ingezet als slaaptracker: Apple nam onlangs nog de slaaptracker Beddit over. Ook lijkt het erop dat de Apple Watch mobiel internet krijgt, wat betekent dat je het horloge ook los van je iPhone kunt gebruiken. Vorig jaar werd over de Apple Watch Series 2 ook al gedacht dat-ie mobiel internet zou krijgen, maar dat bleek toen nog te zwaar te zijn voor de batterij. Qua design zijn er waarschijnlijk geen drastische vernieuwingen.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Robbert
Lezer
Robbert

Mobiel internet? Moeten we er dan met een pincet een pico-SIM in prutsen? Hoe moet ik dat zien?

Sven Lamers
Lezer
Sven Lamers

Waarschijnlijker is dat Apple er alvast een eigen SIM in bouwt. Wordt tegenwoordig al bij diverse iPad-modellen gedaan. Je kiest dan op het apparaat zelf je provider.

Robbert
Lezer
Robbert

Ah ja, dat is wel een mooie oplossing denk ik. Thanks.