Terug naar Apple Watch ondersteunt nu ook Nederlands
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Watch ondersteunt nu ook Nederlands

Door Daan Jeuken20 mei 2015 09:342 min. leestijd0

De Apple Watch heeft zijn eerste software-update gekregen en die bevat voor ons een vitaal onderdeel: de Watch ondersteunt voortaan ook Nederlands. Hopelijk is dit een voorbode dat de Watch snel bij ons verkrijgbaar is.

Verkrijgbaar in juni?

De eerste software-update van Watch OS biedt ondersteuning voor Nederlands, Braziliaans Portugees, Deens, Zweeds, Russisch, Thais en Turks. Het ligt dan ook in de lijn der verwachting dat deze landen als volgende aan de beurt zijn om de Watch te gaan verkopen. Tim Cook verklaarde onlangs al te verwachten dat dat dit eind juni gaat gebeuren. Gisteren voegde hij hieraan toe dat in de eerste groep landen de horloges vanaf juni in de winkels zullen liggen.

Beveiliging

Behalve nieuwe talen biedt de software-update verbeteringen aan Siri, het meten van staanactiviteit, het berekenen van calorieverbruik voor binnen fietsen en roeien, het bepalen van afstand en tempo tijdens buiten wandelen en hardlopen, toegankelijkheid en apps van derden. Over de slechte beveiliging van de Watch wordt in de update niet gerept, dus waarschijnlijk is dat probleem nog niet opgelost.

Black Friday: De Apple iPhone 13 tijdelijk tot €397 korting!

Black Friday: De Apple iPhone 13 tijdelijk tot €397 korting!

Maximale korting als je ook internet van Ziggo thuis hebt!

Installeren

Voor de gelukkigen onder ons die al een Apple Watch hebben: het installeren gaat via de iPhone-app. Hang je horloge aan de oplader en zorg ervoor dat hij ten minste voor 50 procent is opgeladen. Open daarna de Watch-app op de iPhone en ga naar ‘Mijn Watch>Algemeen>Software-update’. Daar aanbeland wordt de download direct binnengehaald, tik daarna op ‘Installeer’ en wacht geduldig af. Als de installatie is voltooid ga je naar ‘Mijn Watch>Algemeen>Systeemtaal’ en zet je die op Nederlands. Daarna kun je de Watch in het Nederlands bedienen, inclusief Siri.

Watch Nederlands

Black Friday deal: de iPhone 13 nu met €100 korting op AirPods!

Black Friday deal: de iPhone 13 nu met €100 korting op AirPods!

Heb je al internet van KPN? Profiteer dan tot €7,50 korting per maand!

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar