Terug naar 'Apple Watch krijgt meer wijzerplaten'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Apple Watch krijgt meer wijzerplaten'

Door Laura Grootaarts11 februari 2016 16:562 min. leestijd0

Wissel je ook constant tussen de verschillende wijzerplaten die de Apple Watch je te bieden heeft? In de toekomst heb je nog meer om uit te kiezen, want er komen meer wijzerplaten. Apple is in ieder geval op zoek naar een Software Engineer die het Clock Face Team komt versterken, blijkt uit een vacature die deze week online is gekomen. Dat meldt AppleInsider.

Apple Watch varianten

De vacaturetekst laat niets te raden over: de nieuwe medewerker gaat zich bezighouden met de ontwikkeling van de wijzerplaten en met de ‘complicaties’ voor het horloge. Complicaties zijn de extra functies die je op de wijzerplaat van een horloge vindt, bijvoorbeeld een kalender, thermometer of zonnestand. Eigenlijk alles buiten de uren en de minuten om. Momenteel zijn er 12 basis-wijzerplaten.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Nog even geduld voor de nieuwe Apple Watch

De eerste versie van de Apple Watch is verkrijgbaar sinds vorig jaar en inmiddels wachten we op nummer 2. De kans dat die op 15 maart tijdens de verwachte keynote van Apple wordt aangekondigd, lijkt steeds verder af te nemen. Waarschijnlijk is er volgende maand tijdens deze presentatie wel nieuws over de Apple Watch, maar dat gaat waarschijnlijk over een vernieuwing van het besturingssysteem. Ook ligt het in de lijn der verwachting dat er nieuwe Apple Watch-bandjes worden aangekondigd.

Helemaal fan van de wijzerplaten van de Apple Watch? Lees dan ook onze tip over het instellen van de Apple Watch-wijzerplaten als screensaver op je Mac.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar