Terug naar Gelekt: Apple Watch Series 4 krijgt andere naam en een véél groter scherm
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Gelekt: Apple Watch Series 4 krijgt andere naam en een véél groter scherm

Door Koen van Ekeren12 september 2018 14:112 min. leestijd0

Vanavond onthult Apple de nieuwe Apple Watch Series 4. Het horloge heeft een groter scherm, maar de omvang van het apparaat blijft gelijk – zo werd tot nu toe gedacht. Een nieuw lek wijst echter uit dat de Apple Watch Series 4 wel degelijk groter wordt: hij verschijnt in de maten 40mm en 44mm.

Apple Watch groter scherm

Apple Watch groter scherm

Dit ontdekte allthings op basis van een bijgewerkte sitemap van Apple. Tot nu toe was de Apple Watch altijd beschikbaar in de maten 38mm en 42mm. Zowel de kleinere als de grotere versie wordt dus twee millimeter groter. Omdat de nieuwe Apple Watch ook veel minder rand bezit, is het scherm aanzienlijk groter dan zijn voorganger heeft.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Daarnaast ontdekte de website nog iets interessants: de Watch wordt niet langer aangeduid als een Series 4-model, maar ‘gewoon’ de Apple Watch. Mogelijk laat Apple dus de Series-naamgeving vallen.

Verder geeft de sitemap, die Apple snel offline heeft gehaald, weg dat de Apple Watch opnieuw zowel een GPS als een GPS + Cellular-versie krijgt. De kleuropties zijn zilver, spacegrijs en goud. Deze worden uitgebracht in het aluminium en staal. De keramiek versie lijkt te zijn verdwenen.

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4

Vanavond kondigt Apple de nieuwe Apple Watch aan. Anders dan voorgaande jaren heeft Apple die radicaal veranderd: het horloge zou grotere schermen bezitten en over betere gezondheidssensoren beschikken. Ook zou de levensduur van de batterij langer zijn.

Naast de nieuwe Apple Watch presenteert Apple vanavond om 19:00 uur ook drie nieuwe iPhones. Uiteraard zit de redactie van iCreate hier bovenop. Bezoek icreatemagazine.nl vanavond voor het laatste keynote-nieuws.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar