Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Gelekt: Apple Watch Series 4 krijgt andere naam en een véél groter scherm

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Apple Watch Series 4


Lees verder na de advertentie

Vanavond onthult Apple de nieuwe Apple Watch Series 4. Het horloge heeft een groter scherm, maar de omvang van het apparaat blijft gelijk – zo werd tot nu toe gedacht. Een nieuw lek wijst echter uit dat de Apple Watch Series 4 wel degelijk groter wordt: hij verschijnt in de maten 40mm en 44mm.

Apple Watch groter scherm

Apple Watch groter scherm

Dit ontdekte allthings op basis van een bijgewerkte sitemap van Apple. Tot nu toe was de Apple Watch altijd beschikbaar in de maten 38mm en 42mm. Zowel de kleinere als de grotere versie wordt dus twee millimeter groter. Omdat de nieuwe Apple Watch ook veel minder rand bezit, is het scherm aanzienlijk groter dan zijn voorganger heeft.

Daarnaast ontdekte de website nog iets interessants: de Watch wordt niet langer aangeduid als een Series 4-model, maar ‘gewoon’ de Apple Watch. Mogelijk laat Apple dus de Series-naamgeving vallen.


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Verder geeft de sitemap, die Apple snel offline heeft gehaald, weg dat de Apple Watch opnieuw zowel een GPS als een GPS + Cellular-versie krijgt. De kleuropties zijn zilver, spacegrijs en goud. Deze worden uitgebracht in het aluminium en staal. De keramiek versie lijkt te zijn verdwenen.

Apple Watch Series 4

Vanavond kondigt Apple de nieuwe Apple Watch aan. Anders dan voorgaande jaren heeft Apple die radicaal veranderd: het horloge zou grotere schermen bezitten en over betere gezondheidssensoren beschikken. Ook zou de levensduur van de batterij langer zijn.

Naast de nieuwe Apple Watch presenteert Apple vanavond om 19:00 uur ook drie nieuwe iPhones. Uiteraard zit de redactie van iCreate hier bovenop. Bezoek icreatemagazine.nl vanavond voor het laatste keynote-nieuws.