Terug naar Apple Watch: goedkoper en met nieuwe bandjes
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Watch: goedkoper en met nieuwe bandjes

Door Sven Lamers21 maart 2016 18:451 min. leestijd0

Zonet heeft Apple tijdens de keynote nieuwe Apple Watch-bandjes aangekondigd. Ten eerste zijn nieuwe kleuren verkrijgbaar voor de reeds beschikbare bandjes, daarnaast is er ook een compleet nieuw soort bandje, de ‘woven nylon band’. Ook is de prijs van de Apple Watch (Sport) verlaagd naar 369 euro.

Apple Watch

Nylon bandjes

Het grootste productnieuws van de Watch zijn de nieuwe nylon bandjes. Deze zijn beschikbaar in blauw, roze, bruin/geel en zwart. Daarnaast hebben we een blauw bandje met moderne gesp gespot, een geel sportband en een zwarte Milanese Loop. In totaal zijn er nu 55 Apple Watch-bandjes beschikbaar … dat wordt een lastige keuze als je straks in de Apple Store staat.

Geen nieuwe Watch

We zijn wel een klein beetje teleurgesteld dat er geen nieuwe Watch gepresenteerd werd. Er waren natuurlijk geen aanwijzingen voor een Apple Watch 2, maar toch was het een mooie verrassing geweest. En nylon bandjes zijn nu niet per se wat we onder innovatie verstaan. De prijsverlaging is zeer welkom, maar reken maar erop dat deze herfst de Apple Watch 2 uitkomt.

Watch-nieuw

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar