Terug naar Apple Watch best verkochte wearable ter wereld
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Watch best verkochte wearable ter wereld

Door Koen van Ekeren17 november 2017 16:331 min. leestijd0

Als warme broodjes vloog de Apple Watch het afgelopen jaar over de toonbank. Zo vaak zelfs, dat Apple zich ’s werelds grootste wearable-maker mag noemen. Dat blijkt uit cijfers van Canalys.

Best verkochte wearable

Best verkochte wearable

Volgens het onderzoeksbureau heeft Apple in het derde kwartaal van 2017 opnieuw de eerste plaats veroverd op de wearable-markt. Xiaomi en Fitbit bezetten voorheen de eerste twee plaatsen, maar die zijn dus ingehaald. Met een marktaandeel van 23 procent is Apple de grootste, gevolgd door Xiaomi (21%), Fitbit (20%), Huawei (6%) en Samsung (5%).

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Dat Apple nu marktleider is op het gebied van wearables, komt onder meer Apple Watch Series 3, die Apple deze zomer lanceerde. De Watch werd naar schatting zo’n 800.000 keer verkocht. Dat is opvallend veel, want het derde kwartaal gaat over de maanden juli, augustus en september. Pas vanaf september was de Apple Watch Series 3 verkrijgbaar, dus dat belooft wat voor het komende kwartaal.

Apple Watch kopen

Apple Watch Series 3

Op dit moment kun je kiezen tussen twee Apple Watch-varianten en de Apple Watch Series 1 is het oudste en goedkoopste model. Toch adviseren we je om te kiezen voor de Apple Watch Series 3. De veel betere prestaties, waterdichtheid GPS-chip en het helderdere scherm zijn de honderd euro extra absoluut waard.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar