Terug naar Apple verkoopt voortaan speakers van Sonos
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple verkoopt voortaan speakers van Sonos

Door Laura Grootaarts27 september 2016 09:201 min. leestijd0

De speakers van Sonos zijn vanaf volgende week te koop bij Apple. Vanaf woensdag 5 oktober is Sonos wereldwijd in Apple-winkels te koop en ook via de online Apple Store kun je de speakers aanschaffen.


Apple neemt specifiek de Play:1 en de Play:5 op in zijn assortiment. Deze speakers zijn straks te koop in bijna 500 Apple Stores wereldwijd. In 140 winkels staat een proefopstelling waarmee je de speakers uit kunt testen – het is nog onbekend of dat in Nederland en België omogelijk is.

Samenwerking Sonos en Apple Music

Met het draadloze muzieksysteem van Sonos kun je audio direct vanaf je iPhone naar de boxen overal in huis sturen, via wifi. Je kunt hierbij gebruikmaken van diverse muziekdiensten, waaronder Spotify, Soundcloud en Tidal. Sinds februari dit jaar ondersteunen de draadloze speakers van Sonos ook Apple Music. En blijkbaar is die samenwerken naar tevredenheid van Sonos en Apple, vandaar dat de luidsprekers nu bij Apple zelf verkrijgbaar zijn. De Play:1 kost € 229, de Play:5 €579. Koop je een Sonos-speaker, dan krijg je ook een cadeaukaart voor drie maanden gratis Apple Music.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar