Terug naar Apple verhoogt prijs van iPad Pro
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple verhoogt prijs van iPad Pro

Door Terry Stooker14 september 2017 09:382 min. leestijd0

Het offline halen van de website voorafgaand aan een keynote geeft Apple altijd mooi de tijd om nieuwe producten als de iPhone X en iPhone 8 toe te voegen aan de webshop. Daarnaast grijpt Apple vaak deze kans aan om prijswijzigingen door te voeren. Zoals nu ook bij de iPad Pro. Maar waar de iPhone 7 en 7 Plus in prijs zijn verlaagd, reken je voor de iPad Pro vanaf nu wat meer af.

iPad Pro instapmodel

Aan de prijs van het instapmodel van de iPad Pro is niets veranderd. De 10,5-inch iPad Pro met 64 GB opslagruimte kost nog altijd 739 euro, de 12,9-inch versie 909 euro. De versies met 4G kosten respectievelijk 899 en 1069 euro. Wil je echter meer opslagruimte, dan moet je vanaf nu wat dieper in de buidel tasten. De versies met 256 en 512 GB zijn namelijk allemaal 70 euro in prijs gestegen. Waar je voorheen een stapje omhoog kon van 64 naar 256 GB opslagruimte voor 100 euro, kost je dit nu 170 euro.

 iPad pro prijs

Duurder geheugen

Toch een behoorlijke prijsverhoging die Apple stilletjes heeft doorgevoerd. Er is geen reden gegeven waarom de prijs van de iPad Pro verhoogd is, maar mogelijk komt het door het steeds duurder worden van geheugen. Of deze kosten verhalen op de consument een goed idee is, valt te bezien. Veel consumenten zullen 64 GB opslagruimte wat weinig vinden en de stap naar 256 GB was in het geval van de 10,5-inch iPad Pro er een van 739 naar 839 euro. Nu is dit een stap naar 909 euro, wat aanzienlijk groter is. Alle nieuwe prijzen vind je op de website van Apple.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Terry Stooker

Is sinds de introductie van de Mac mini fanatiek Apple-gebruiker. Houdt van de vele creatieve mogelijkheden van macOS.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar