Terug naar Apple TV te koop vanaf 26 oktober
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple TV te koop vanaf 26 oktober

Door Laura Grootaarts20 oktober 2015 09:421 min. leestijd4

De nieuwe Apple TV is te bestellen vanaf maandag 26 oktober. Eind volgende week worden de Apple TV’s verzonden naar de klanten. Dat heeft Tim Cook bekendgemaakt tijdens een technologieconferentie van de Wall Street Journal.

Nieuwe Apple TV met afstandsbediening

Het is nog niet duidelijk in welke landen de settopbox per direct verkrijgbaar is: Cook zei hier verder niets over. Maar de kans is groot dat Nederland bij de eerste groep landen zit waar je de Apple TV kunt bestellen.

Nieuwe generatie Apple TV

De nieuwe Apple TV werd aangekondigd tijdens de keynote van Apple in september. De nieuwe Apple TV heeft een zoekfunctie waarmee je tegelijkertijd diverse apps doorzoekt op je favoriete films en series. De nieuwe Apple TV is te bedienen met Siri – hoewel die functie in Nederland nog niet direct beschikbaar is. Ook kun je op de nieuwe Apple TV gamen.

De nieuwe Apple TV is verkrijgbaar in 32 of 64 gigabyte. De definitieve Nederlandse prijzen zijn nog niet bekendgemaakt. In Amerika kost de 32 GB-versie $ 149. Voor de 64 GB-Apple TV betaal je for $ 199.

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Apple TV
Bekijk dit dossier

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Jan Schoofs
Lezer
Jan Schoofs

Is de nieuwe afstandsbediening ook te gebruiken voor de oudere versie van Apple tv

Laura Grootaarts
Lezer
Laura Grootaarts

Ik durf het niet te zeggen. Op de site van Apple noemen ze de Apple TV remote ‘De enige afstandsbediening die je nodig hebt’. Maar het gaat dan vooral om de bediening van bijvoorbeeld je stereo en TV.

Trouwens: als je de app Remote op je iPad of iPhone zet, kun je daarmee ook je oude Apple TV bedienen. De app is hier te downloaden: https://itunes.apple.com/nl/app/remote/id284417350?mt=8

devries
Lezer
devries

Mijn advies: Koop de Apple TV4 niet het is een teleurstelling !

Voor een kwart van die prijs zijn er in verhouding betere producten te koop.
De helft van het beloofde opties werkt niet in Nederland.
Remote op de iPhone werkt niet meer, internet radio werkt niet zonder abbo op Music, etc. etc.
Ik gebruik Apple producten al vanaf 1985, maar de ATV4 is een grote teleurstelling, en overigens vele met mij denken er zo over !

Laura Grootaarts
Lezer
Laura Grootaarts

We hopen ook dat er snel een update komt voor de Apple TV, zodat je Siri ook in Nederland kunt gebruiken. De Remote-app zou ook snel geüpdatet moeten worden inderdaad. Al was het maar omdat je slechts 1 Remote kunt koppelen met je nieuwe Apple TV.