Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van

Dit zijn ze: de trailers van ‘Netflix-killer’ Apple TV+

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Apple TV+ trailers


Lees verder na de advertentie

Een avondje bingewatchen met een van de series van Apple: over ruim twee weken kan het. Op 1 november komt het bedrijf met Apple TV+, dat een grote concurrent moet worden van Netflix en Disney+. Na de lancering zijn er acht Apple originals te bekijken en de Apple TV+ trailers bekijk je in dit overzicht.

Apple TV+ trailers

Begin deze week kwam Apple met een speciale Apple TV Plus-pagina met daarin informatie over de series van Apple TV+. Hier vind je bijvoorbeeld de beschrijving, releasedatum, cast, foto’s en perscontacten. Op de speciale pagina staan nu 15 titels, waarvan er acht op 1 november verschijnen. Van deze acht is al een trailer te zien:

1. The Morning Show

The Morning show is een serie over alle hectiek die er bij een ochtendshow komt kijken. Jennifer Aniston en Reese Witherspoon zijn de twee belangrijke gezichten.

https://www.youtube.com/watch?v=eA7D4_qU9jo

2. See


kooptip


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

See vindt plaats in de verre toekomst, waarin door een dodelijk virus de mensheid zo goed als weggevaagd is. Slechts enkele mensen hebben het overleefd – en allemaal zijn ze blind geworden.

3. Dickinson

Dickinson is een komedieserie die zich afspeelt in de 19e eeuw. Het gaat over een bijzondere samenleving, vanuit de ogen van de bekende en opstandige jonge dichter Emily Dickinson.

4. For All Mankind

Wat als de ruimtewedloop tussen de Verenigde Staten en Sovjet-Unie uit de jaren zestig en zeventig nooit ten einde zou zijn gekomen? Het is een vraag waarover de sciencefiction-serie For All Mankind zich buigt.

https://www.youtube.com/watch?v=N3RjayAF0b4

5. Helpsters

Ook aan kinderen heeft Apple gedacht: Helspters is een kinderserie, gemaakt door de makers van Sesamstraat. Het nieuwe personage Cody en haar monstervrienden storten zich op het oplossen van allerlei problemen.

6. Snoopy in Space

In Snoopy in Space is te zien hoe Snoopy zijn astronautendroom waarmaakt. Samen met zijn vrienden gaat hij op ontdekkingsreis naar de maan en verder.

7. Ghostwriter

Ook Ghostwriter is gericht op kinderen en is een remake van de populaire serie uit 1992. In de kinderserie stuiten vier kinderen in een boekwinkel op mysterieuze geest, waarbij zij moeten samenwerken om de personages uit de fictieve boeken te bevrijden.

8. The Elephant Queen

Bij Apple TV+ is ook een prachtige documentaire te bekijken: The Elephant Queen. In de natuurfilm wordt het verhaal verteld over een majestueuze matriarch, die haar familie over de savanne leidt op zoek naar water.

 

Prijs

Apple TV+ kun je een november gratis een week uitproberen. Daarna kost het € 4,99 per maand, waarmee het voordeliger is dan Disney+ of Netflix. Als je na 10 september een nieuwe iPhone, iPad, Apple TV of Mac hebt gekocht, krijg je een gratis abonnement van een jaar. Je bekijkt de series via de TV-app op een van je Apple-apparaten en je kunt je abonnement delen met vijf gezinsleden, via Delen met gezin.