Terug naar Apple TV draait toch op iOS 4.1
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple TV draait toch op iOS 4.1

Door Redactie iCreate28 september 2010 10:152 min. leestijd0

De eerste exemplaren van de nieuwe Apple TV worden op dit moment uitgeleverd in de Verenigde Staten. Over een Europese lancering is nog niets bekend. Toch wil ik jullie dit Apple TV-nieuwtje niet onthouden, het valt namelijk in de ‘geinig om te weten’-categorie.

Potentie
Het is al enige tijd onduidelijk op welke software de nieuwe Apple TV draait. Dit Apple-gadget moet namelijk – net als een iPhone en iMac – over een besturingssysteem beschikken om te functioneren. Dankzij 9to5mac weten we nu dat de Apple TV draait op iOS 4.1. Is dat dezelfde software als op de iPhone 4 en iPod touch? Ja en nee. De basis zal hetzelfde zijn, maar de functionaliteit niet. Vergeet dus maar dat je iPhone-games op je Apple TV kunt spelen. Apps speciaal gemaakt voor de Apple TV zijn misschien wel mogelijk, als Apple dat zou willen.

Voorspelling
Het woord ‘toch’ staat trouwens niet voor niets in bovenstaande kop, we hadden dit nieuwtje namelijk al voorspeld. Op 31 augustus voorspelden wij Apple’s draaiboek voor het evenement waarop – zo bleek later – de nieuwe iPods en Apple TV zouden worden aangekondigd. In dat bericht zette wij in op een ‘One More Thing’ met een mediaspeler die draait op iOS4. Nou heeft het een maand geduurd, maar de voorspelling is vandaag eindelijk uitgekomen.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Apple TV
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar