Terug naar ‘Apple onthult Apple TV 5 met 4K en HDR tijdens keynote’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple onthult Apple TV 5 met 4K en HDR tijdens keynote’

Door Laura Grootaarts25 augustus 2017 13:362 min. leestijd0

De iPhone 8 is niet de enige productonthulling die we verwachten tijdens de keynote in september. Er staat waarschijnlijk ook een nieuwe Apple TV op het programma.

Apple TV met afstandsbediening

4K Apple TV

Volgens Bloomberg gaat Apple een Apple TV aankondigen die een snellere processor heeft. 4K behoort tot de mogelijkheden en het nieuwe model ondersteunt bovendien High Dynamic Range (HDR). Dat betekent een realistischere kleurweergave en een helderder beeld – als je televisie uit de voeten kan met deze technoligieën, tenminste.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Al sinds begin dit jaar weten we eigenlijk al dat er een nieuwe Apple TV aan zit te komen, toen werd er al getest met het apparaat. Afgelopen maand werden er bovendien bewijzen voor 4K en HDR gevonden in itTunes. Nieuw aan het verhaal is dat Apple de TV-app een update geeft, zodat je daarmee voortaan live tv kunt kijken. De kans bestaat dat dit in Nederland niet gaat werken, want de betreffende app is hier nooit uitgebracht. Iets voor de toekomst, dus.

Apple TV 5

Deze nieuwe Apple TV is alweer de vijfde generatie van Apple’s mediaspeler. De vorige Apple TV dateert van twee jaar terug. Die was toen grondig anders dan zijn voorganger, omdat je er ook apps en games op kon installeren. We verwachten dat de Apple TV 5 gepresenteerd wordt tijdens een keynote van Apple op 12 september. Andere onthullingen zijn waarschijnlijk de iPhone 8, de iPhone 7s (Plus) en de Apple Watch Series 3.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Apple TV
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar