Terug naar Apple Watch Series 3 en Apple TV 4K nu te bestellen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Watch Series 3 en Apple TV 4K nu te bestellen

Door Laura Grootaarts15 september 2017 15:352 min. leestijd0

Naast de iPhone 8 (Plus) zijn vandaag ook de Apple Watch Series 3 en de nieuwe Apple TV te bestellen bij Apple. Je hebt ze dan volgende week vrijdag in huis.

Afgelopen dinsdag kondigde Apple de iPhone X, de iPhone 8 (Plus), de Apple Watch Series 3 en de Apple TV 4K aan. Die laatste drie producten zijn sinds vandaag te koop in de online Apple Store of in de Apple Store-app. Staat de iPhone X op je verlanglijstje, dan kun je pas op 27 oktober pre-orderen.

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De Apple Watch Series 3 is er in een versie met en een zonder mobiel internet. Omdat Apple nog geen afspraken heeft gemaakt met Nederlandse mobiele providers, meoten we het hier doen met de versie zonder 4G. Die bevat overigens nog een aantal aardige vernieuwingen – lees ook ons dossier over de Apple Watch Series 3. De nieuwe Apple Watch is verkrijgbaar vanaf € 369.

Apple TV 4K

Apple TV

Na twee jaar is er ook weer een nieuwe Apple TV. Van buiten is de nieuwe Apple TV 4K bijna identiek aan het vorige model, maar van binnen is er er veel veranderd. Het kastje ondersteunt 4K en HDR, de Apple TV is krachtiger dan ooit. Verschillende streamingdiensten, zoals YouTube en Netflix, ondersteunen 4K al een tijdje. De Apple TV 4K is verkrijgbaar vanaf € 199.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar