Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple lanceert vandaag mogelijk AirPods Studio-koptelefoon

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
AirPods Studio concept


Lees verder na de advertentie

Vorige week waren er aanwijzingen dat Apple op dinsdag 8 december (vandaag dus) een nieuw product lanceert. Daarna werd er volop gespeculeerd over welk product Apple zou aankondigen. Dat lijkt nu duidelijker te worden: de kans is groot dat het om de langverwachte AirPods Studio-koptelefoon gaat.

Update: Apple heeft zojuist de AirPods Max-koptelefoon gelanceerd!

AirPods Studio lancering

Volgens bronnen van AppleTrack is een release van de eerste over-ear koptelefoon van Apple aanstaande. De koptelefoon – die waarschijnlijk de naam AirPods Studio krijgt – zou mogelijk vandaag worden gelanceerd. ‘Maar’, houdt de website zich een slag om de arm: ‘de plannen van Apple zijn veranderlijk en aan verandering onderhevig.’

De website AppleTrack heeft geen staat van dienst als het gaat om geruchten, dus het is twijfelachtig of de bronnen betrouwbaar zijn. Wel maakte de betrouwbare Apple-insider Mark Gurman de geruchten aannemelijker door kort daarna te reageren met: ‘Apple is nog steeds van plan om een high-end, ruisonderdrukkende over-ear koptelefoon aan te kondigen.’


kooptip

https://twitter.com/markgurman/status/1336078416597041152?s=20

De betrouwbare Apple-leaker @L0vetodream meldde eerder dat Apple van plan is om in december te komen met een ‘kerstverrassing‘. Die zou ‘goed zijn voor de winter’, maar hij bleef mysterieus over om welk product het ging. Wij speculeerden al over de nieuwe AirPods Studio-koptelefoon, die je oren deze winter warm kunnen houden.

Geruchten

De AirPods Studio is volgens geruchten een high-end over-ear koptelefoon die ongeveer 349 dollar moet kosten. Naar verluidt heeft hij functies als actieve ruisonderdrukking, transparantiemodus en hoofd- en nekdetectie – vergelijkbaar met de oordetectie van de AirPods.

Er gingen ook geruchten dat Apple aan twee versies werkt. De eerste is de luxere variant, de tweede is meer gericht op sport en gemaakt van lichtere materialen. Verder wordt gedacht dat de koptelefoon een retro-look heeft.

De verwachting is dat Apple vanmiddag rond 14:30 uur een nieuw Apple-product lanceert. Houd onze website dus in de gaten! Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: AppleTrack