Terug naar Apple streamt Red Hot Chili Peppers-album op iTunes
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple streamt Red Hot Chili Peppers-album op iTunes

Door Redactie iCreate24 augustus 2011 10:092 min. leestijd0

Apple is begonnen met het streamen van muziek op iTunes. Het was al mogelijk om (korte) previews van tracks te luisteren, maar een compleet album luisteren behoorde nog niet tot de mogelijkheden.

I’m With You
Daar komt nu dus verandering in. Apple biedt namelijk een complete stream van het nieuwe album van de Red Hot Chili Peppers, I’m With You, aan op iTunes. Dit keer geen uitgebreid persbericht vol wereldprimeurs en grootspraak. Neen, slechts een banner op de voorpagina van de iTunes Store acht Apple voldoende om muziekliefhebbers te wijzen op deze – voor Apple – nieuwe dienst.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Opvallend
Het is op zijn zachtst gezegd opvallend dat Apple een stream van een nog niet uitgebracht album aanbiedt. Het is absoluut geen nieuw fenomeen, er zijn talloze websites waarop je complete albums al voor de releasedatum legaal kunt luisteren, maar Apple heeft zich tot op heden nog nauwelijks in de streamingstrijd gemengd, laat staan dat je in iTunes een compleet album gratis kon streamen.

Cloud?
Terwijl diensten als Spotify al muziek als clouddienst aanbieden, is streaming ook in het nieuwe iTunes in the Cloud nog geen optie. Maar het is een goed teken dat Apple experimenteert met streaming. Als deze actie een succes blijkt, kan de proef natuurlijk eenvoudig worden uitgebreid. Wij hopen dat het niet te lang duurt voordat we onze complete muziekcollectie naar onze iPhone kunnen streamen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar