Terug naar Apple Stores voor onbepaalde tijd dicht
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Stores voor onbepaalde tijd dicht

Door Laura Grootaarts17 maart 2020 16:582 min. leestijd0

Afgelopen week kondigde Apple aan dat de Apple Stores wereldwijd op slot gingen tot 27 maart. Maar nu lijkt het erop dat die inschatting iets te optimistisch was …

Apple Stores langer gesloten

Op de Nederlandse website van Apple staat het er nog steeds: ‘Tijdelijk gesloten: Wij sluiten al onze Apple Stores buiten China tot 27 maart’. Maar kijk je op de Amerikaanse Apple-site, dan zie je dat daar inmiddels een andere boodschap staat: ‘Onze winkels zijn tot nader order gesloten’. Je kunt ervan uitgaan dat die boodschap ook voor de rest van de wereld geldt.

Apple Stores dicht

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Zo veel mogelijk online

Apple probeert klanten nu zo veel mogelijk online te helpen. Wil je een Apple-product kopen dan kan dat via de website of de Apple Store-app. De meeste Premium Resellers hebben de deuren ook nog gewoon open. Apple heeft ook aangegeven wat soepeler om te gaan met het retour-beleid: de periode waarin je je aankoop terug mag brengen, wordt verlengd.

Heb je vlak voordat de boel op slot ging een iPhone of ander Apple-product aangeboden ter reparatie bij een van de Stores? Dan kun je het niet meer ophalen. Apple-personeel houdt je op de hoogte van de stand van zaken: concreet weten we nog niet wat dat betekent. In Amerika heeft Apple twee dagen bepaald waarop je je spullen kunt ophalen, hier hebben we daar nog niets over gehoord.

Op dit moment lijkt het ook niet mogelijk om devices op te sturen ter reparatie: bij het doorlopen van de het formulier, krijg je een foutmelding. Heb je dringende vragen? Dan kun je terecht op support.apple.com.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar