Terug naar Apple Store van de toekomst dit weekend geopend
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Store van de toekomst dit weekend geopend

Door Laura Grootaarts20 mei 2016 16:263 min. leestijd0

Op zaterdag 21 mei om 10.00 uur ’s ochtends opent een nieuwe Apple Store zijn deuren aan de Union Square in San Francisco. Dat wordt een heel bijzondere winkel, want het vormt een voorproefje van hoe Apple Stores er in de toekomst uit gaan zien.

Apple Store in San Francisco heeft de primeur

‘Vandaag precies vijftien jaar geleden gingen de eerste twee Apple Stores open’, zegt Angela Ahrendts, Apple’s retail-manager. ‘We hebben niet alleen ons Store-design op de schop genomen, maar hebben er ook voor gekozen de winkel een breder doel en een grotere rol binnen de stad te geven: we streven ernaar om onze bezoekers een leuke tijd te bezorgen en hun iets bij te brengen, en richten ons daarnaast op de plaatselijke ondernemers.’ In de gloednieuwe Apple Store zijn diverse voorzieningen en diensten te vinden die je de komende jaren ook tegen gaat komen in de andere Apple Stores wereldwijd. In de nieuwe winkel zijn bijvoorbeeld de volgende elementen te vinden:

Avenue

Dit doet denken aan een boulevard met winkeletalages die zich aanpassen aan het jaargetijde. De etalages hebben interactieve thema’s als muziek, creativiteit, apps en fotografie en tonen de producten en diensten van Apple. Bij de etalages vind je ‘Creative Pro’s’: Apple experts die je adviseren op artistiek gebied. In de Avenue zijn ook ‘Only at Apple’-producten te vinden, accessoires van andere fabrikanten die alleen maar bij Apple verkrijgbaar zijn.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Genius Grove

Apple Store Genius Grove

Op dit centrale punt in de Apple Store staan bomen. Levende bomen, met blaadjes. Op ronde bankjes onder deze bomen worden klanten geholpen door Genius-medewerkers. Dit concept zagen we eerder al in de Apple Store in Brussel die vorig jaar geopend werd.

Forum

Apple Store ForumForum is de ontmoetingsplek in de Apple Store met in het midden een 6K-videowand. Hier speelt ‘Today at Apple’ zich af: kunstenaars, fotografen, muzikanten, gamers, ontwikkelaars en ondernemers kunnen hier hun talenten laten zien aan klanten van de Apple Store. Er zijn speciale events voor kinderen, leerkrachten en nieuwe en ervaren programmeurs. Het Forum is de plek om kennis te maken met nieuwe Apple-producten en diensten.

Plaza

In de nieuwe winkel die morgen open is ook Plaza te vinden, een plek met gratis wifi die 24 uur per dag geopend is. In het weekeinde zullen er artiesten optreden. Plaza komt alleen in de belangrijkste Apple Stores.

Boardroom

Apple Store Boardroom

Ook aan het midden- en kleinbedrijf is gedacht. Ondernemers en ontwikklaars bijvoorbeeld, kunnen in deze ruimte trainingen volgen en advies krijgen van het Business Team van de betreffende Apple Store.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar