Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

De Apple Store is offline – Apple bereidt zich voor op iPhone-onthulling

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Store offline


Lees verder na de advertentie

De Apple Store is offline! Dat heeft alles te maken met het Apple-event van vanavond. Apple kondigt dan allerlei nieuwe producten aan waaronder nieuwe iPhones. De online shop wordt daar nu alvast op voorbereid.

Apple Store offline

De Apple Store offline: dat betekent dat je op dit moment even geen producten kunt bestellen bij Apple zelf. Maar sowieso is het verstandig om nu even af te wachten, want vanavond kondigt Apple een hele reeks nieuwe producten aan. En oude producten worden misschien goedkoper (hoewel dat onder de huidige omstandigheden misschien een keer niet het geval is.

Vanavond na het event verschijnen de nieuwe producten online. We verwachten om te beginnen de iPhone 14-serie. Daarnaast verschijnt de nieuwe Apple Watch Series 8, die er dit keer ook in een Pro-versie is. Ook verwachten we de tweede generatie van de AirPods Pro.

Hoewel de nieuwe producten vanavond al online verschijnen in de Apple Store, kun je ze waarschijnlijk nog niet direct bestellen. We verwachten dat de voorverkoop voor de meeste producten aanstaande vrijdag van start gaat.

iPhone-14 event


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Het iPhone-event van vanavond heeft als thema ‘Far out’ en het begint om 19.00 uur Nederlandse tijd. Lees ook alvast ons artikel met de voorspellingen voor het event, of ga naar ons liveblog. Liever na afloop een samenvatting in je mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!