Terug naar Apple Store offline, maar waarom eigenlijk?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Store offline, maar waarom eigenlijk?

Door Jelle Mol16 oktober 2014 16:492 min. leestijd0

Apple Store offline

Je kunt de klok erop gelijkzetten. In aanloop naar een presentatie of de introductie van nieuwe producten wordt de Apple Store offline gehaald met het bekende ‘we’ll be back’. Maar technisch gezien zou de online winkel gewoon toegankelijk kunnen blijven terwijl nieuwe producten aan het assortiment worden toegevoegd, dus waarom doet Apple dit eigenlijk?

Buzz creëeren

Het antwoord is simpel: buzz creëren. Daar gaat het om bij nieuwe producten en dat kan Apple als geen ander. Voorafgaand aan productpresentaties voedt Apple de geruchten met gelekte onderdelen en hints in de uitnodiging. Iedereen speculeert over wat komen gaat op dat ‘mysterieuze’ media-event, dat in feite niets meer is dan een opgeblazen persconferentie. Als het dan bijna zover is, gaat de Apple Store offline en is het feestje compleet: het gaat nu gebeuren!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Dat is best bijzonder, want over het algemeen worden we niet blij van een webwinkel die niet werkt. Apple weet dit echter om te zetten in iets positiefs en zorgt ervoor dat zelfs de aandacht van de ‘reguliere klant’ uitgaat naar nieuwe producten. Door consequent bij ieder presentatie de Apple Store offline te halen, weten we niet beter dan dat er iets belangrijks gaat gebeuren. Tenminste, dat denken we, want zelfs als de Apple Store wél voor onderhoud offline is, is dat nieuws.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar