Terug naar Apple Store morgen offline: nieuwe producten?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Store morgen offline: nieuwe producten?

Door Laura Grootaarts20 maart 2017 21:562 min. leestijd0

Apple heeft vandaag aangekondigd dat de Apple Online Store dinsdagochtend urenlang niet te bereiken zal zijn. Apple sluit de deuren van zijn online shop nooit zomaar: over het algemeen worden er dan nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd.

Apple Store offline

Gepland onderhoud Apple Online Store

De Apple Online Store is morgen vanwege gepland onderhoud gesloten tussen 08.00 en 13.30 uur. ’De Apple Store zal worden bijgewerkt en zal tijdens die tijd onbeschikbaar zijn’, zo is te lezen op de systeemstatus-pagina van Apple.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Onderhoud Apple Online Store

Al maanden wordt er gespeculeerd over een keynote van Apple in het voorjaar. De kans op zo’n evenement wordt steeds kleiner. Wat niet wil zeggen dat we dit voorjaar niks nieuws meer hoeven te verwachten van Apple. Soms introduceert Apple ook nieuwe producten zonder een compleet keynote-circus eromheen. Ze halen in die gevallen de shop gedurende enkele uren offline om deze bij te werken, sturen een persbericht rond en daarna kun je het nieuwe apparaat meteen kopen. Zo ging het vorig jaar april ook met de nieuwe MacBook.

Wat voor nieuwe producten kunnen we verwachten?

Er gaan al een tijdje verhalen over nieuwe iPads. Daar zitten niet zo spectaculaire updates bij van de al bestaande modellen. Daarnaast zou er sprake zijn van een compleet nieuwe iPad in een afwijkend formaat en met een ander design: die hadden we toch wel een keynote gegund. Het zou ook kunnen dat de iPads waaraan wat kleine zaken veranderd worden morgen al te koop zijn, en dat die derde bijzondere iPad pas op een later moment wordt aangekondigd. Het was al bekend dat de productie daarvan wat vertraging oploopt.

Waarschijnlijk blijft het dit voorjaar niet bij iPads. Zo zijn er speculaties over een iPhone SE met meer opslagcapaciteit een een iPhone 7 en iPhone 7 Plus in een nieuwe rode kleur. Ook zouden we weer een heel scala aan nieuwe Apple Watch-bandjes morgen verwachten.

iCreate 146
iCreate 146
Ontdek de geheimen van iOS 16! 🔍
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar