Terug naar Apple start campagne voor Wereld Aids Dag 2014
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple start campagne voor Wereld Aids Dag 2014

Door Jelle Mol24 november 2014 09:301 min. leestijd0

Volgende week is het Wereld Aids Dag en daarom is Apple vandaag een (RED)-campagne gestart. In de App Store zijn 25 apps de komende twee weken rood gekleurd. De opbrengst van deze apps wordt gedoneerd aan de strijd tegen aids. Ook doneert Apple een deel van zijn inkomsten uit de online en retailverkoop op Black Friday (28 november) en Cyber Monday (1 december).

Apps voor RED

Tot de ‘rode apps’ behoren onder andere Angry Birds, De Sims, FIFA 15, GarageBand en Monument Valley. De apps zijn voorzien van exclusieve content en ook in-app aankopen worden gedoneerd aan het goede doel. In de App Store is een speciale sectie ‘Apps voor RED’ ingericht.

Apple RED Wereld Aids Dag

Wereld Aids Dag 2014

Wereld Aids Dag 2014 vindt plaats op maandag 1 december. In Nederland worden dan diverse activiteiten georganiseerd. Apple is al geruime tijd partner van (RED), een aids/hiv-benefietorganisatie opgericht door U2-frontman Bono. Onder het label PRODUCT(RED) heeft Apple diverse hoesjes in het assortiment en bracht het eerder rode iPods op de markt. Een rode Mac Pro, ontworpen door Jony Ive en Marc Newson, bracht tijdens een veiling bijna 1 miljoen dollar op.


https://twitter.com/tim_cook/status/536703988566347776

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar