Terug naar 'Apple gaat voor smart glasses samenwerken met Carl Zeiss'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Apple gaat voor smart glasses samenwerken met Carl Zeiss'

Door Redactie iCreate10 januari 2017 16:332 min. leestijd0

In november schreven we al een bericht over een gerucht dat Apple smart glasses aan het ontwikkelen is. Dit gerucht wordt nu weer aangewakkerd door Robert Scoble, een populaire blogger. Hij zegt in een Facebook-post dat Apple voor de ontwikkeling van de slimme bril gaat samenwerken met Carl Zeiss. Een Duitse fabrikant van optische systemen zoals lenzen, microscopen en fotocamera’s.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Exclusive news: Apple and Zeiss working together on augmented reality optics.For the nerds who were at CES and not…

Geplaatst door Robert Scoble op Maandag 9 januari 2017

Bevestigd door medewerker

In het bericht meldt Robert dat het gerucht door een anonieme werknemer van Carl Zeiss op de techbeurs CES is bevestigd. Er wordt volgens hem gewerkt aan een lichte augmented reality/mixed reality bril. De bril gaat eind dit jaar aangekondigd worden, schrijft hij. Bloomberg verkondigde al dat smart glasses op zijn vroegst in 2018 uit gaan komen. Apple smart glasses

Wat wij tot nu toe inhoudelijk over de smart glasses gehoord hebben is dat je hem draadloos met je iPhone kunt verbinden. Op deze manier toont de bril afbeeldingen en andere informatie aan de drager. Het is nog even afwachten hoe betrouwbaar alle verhalen zijn. Hopelijk krijgen we binnenkort wat meer te horen over de smart glasses. Wellicht bij de volgende Apple-keynote.

Augmented reality is de toekomst

Dat het bedrijf uit Cupertino enthousiast over augmented reality is, is niet onbekend. Zo heeft Apple een groot team ter beschikking dat zich bezighoudt met zowel augmented als virtual reality. Daarbij heeft Tim Cook zich meerdere malen positief uitgelaten over augmented reality. Zo zei hij dat we ons in de toekomst gaan afvragen hoe we ooit zonder augmented reality hebben geleefd. Hetzelfde zoals we dat nu afvragen bij de smartphone.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar