Terug naar 'Apple schroeft productie iPhone SE flink omhoog'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Apple schroeft productie iPhone SE flink omhoog'

Door Sven Lamers3 mei 2016 15:492 min. leestijd0

De iPhone SE was nog geen dag officieel verkrijgbaar of de levertijd was al weer opgelopen tot meer dan twee weken. Zelfs vandaag staat de levertijd bij Apple nog op ‘2-3 weken’ voordat die klaar is voor verzending. Tim Cook zelf gaf afgelopen week al aan dat Apple de vraag naar de iPhone verkeerd had ingeschat. Volgens Digitimes schroeft Apple daarom de productie flink omhoog.

iPhone-SE

Grote vraag naar iPhone SE

Apple had verwacht dat het zo’n 3,5 tot 4 miljoen iPhone SE’s in het huidige kwartaal zou verkopen, maar het rapport van vandaag duidt erop dat Apple de productie naar boven heeft gecorrigeerd. Meer dan 5 miljoen apparaten wil Apple in dit kwartaal verkopen. Ook staat in het rapport dat de productie voor het volgende kwartaal hetzelfde blijft, wat erop duidt dat Apple verwacht dat de vraag constant blijft.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Serieus alternatief

Sinds zijn lancering in maart overtuigt de iPhone SE niet alleen nieuwe iPhone-gebruikers en overstappers van Android. Ook mensen die nu al een iPhone 6 hebben (zoals onze hoofdredacteur), overwegen de aanschaf van de kleinere 4-inch telefoon om wel van de nieuwe features zoals de A9-processor en de 12-megapixel camera te kunnen genieten. Dat is waarschijnlijk ook te danken aan de lagere prijs: voor de variant met 16 GB betaal je 489 euro – de goedkoopste nieuwe iPhone ooit.

iPhone SE

Gevolgen

Digitimes speculeert dat de grote vraag naar de iPhone SE ertoe zou kunnen leiden dat Apple zich sterker focust op het midden- en budgetsegment van smartphones. Daarom heeft Apple ook al de de bestellingen voor de iPhone 6s teruggeschroefd.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone SE
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar