Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van
nieuws iPhone iPhone 2019

Apple registreert elf nieuwe iPhones

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iPhone 2019 registratie


Lees verder na de advertentie

Het is natuurlijk geen verrassing, maar er is nu meer bewijs dat Apple binnenkort nieuwe iPhones presenteert. Apple heeft namelijk elf nieuwe iPhone modellen geregistreerd in de database van de Euraziatische Economische Commissie.

iPhone 2019 registratie

Registraties als deze zijn in de EEU verplicht bij de introductie van nieuwe elektronische producten die gebruik maken van versleuteling. Vaak gaan ze een maand vooraf aan de productrelease, dus de registraties wijzen op aanstormende nieuwe Apple-producten.

Dit keer is Apple er vroeger bij, want het is onwaarschijnlijk dat de lancering volgende maand plaatsvindt. Traditioneel kondigt Apple de iPhones aan tijdens de keynote in september. Dit jaar doken de modelnummers van de MacBook Air, iPad Air en iPad mini overigens ook vroeger op, in januari. In maart werden de iPads vervolgens aangekondigd.

De elf iPhones hebben de modelnummers A2111, A2160, A2161, A2215, A2216, A2217, A2218, A2219, A2220, A2221 en A2223. Dat het er zoveel zijn, komt doordat elke configuratie een eigen nummer krijgt. iPhones met een fysieke dual-sim bijvoorbeeld ook, die alleen verkrijgbaar zijn in China.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Wat opvalt, is dat de geregistreerde iPhones draaien op iOS 12. Doorgaans worden nieuwe producten geleverd met de nieuwste software en dat zou nu iOS 13 moeten zijn. Maar ook bij de registratie van de iPads en MacBook Air eerder dit jaar stond oudere software vermeld, dus dit hoeft niets te betekenen.

iPhone XR 2, iPhone 11 en iPhone 11 Plus

De verwachting is dat Apple weer drie nieuwe iPhones presenteert. De iPhone XR krijgt een opvolger die er een cameralens bij krijgt. Dat zou ook gelden voor de opvolger van de iPhone XS (de iPhone 11 Plus?), die uitgerust is met een drievoudig camerasysteem. Meer geruchten lees je in het iPhone 2019 dossier.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de nieuwe iPhones? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!