Terug naar ‘Druk najaar voor Apple: nog nooit zoveel nieuwe producten’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Druk najaar voor Apple: nog nooit zoveel nieuwe producten’

Door Annemiek Lourensen24 januari 2022 11:192 min. leestijd0

2021 was een druk jaar voor Apple – van de verschijning van een nieuwe iMac en MacBook Pro tot de lancering van de AirTag. Maar dit jaar belooft nog indrukwekkender te worden, want de herfst van 2022 staat nu al compleet in het teken van de producten van Apple. Naar verluidt verschijnt er dan zoveel nieuwe hardware, dat het Apple’s drukste najaar ooit wordt.

Apple producten herfst 2022

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Alle Apple-producten herfst 2022

Betrouwbare Apple-analist Mark Gurman schrijft in zijn ‘Power On’-nieuwsbrief voor Bloomberg dat Apple in de herfst van 2022 zijn ‘grootste reeks producten ooit’ lanceert.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Gurman specificeert hierbij om welke producten het gaat. Zo werkt Apple volgens hem momenteel aan vier nieuwe iPhones: de iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max. Ook de meeste Mac-modellen worden in een nieuw jasje gestoken. Gurman noemt hierbij een geüpdatet instapmodel van de MacBook Pro, grotere iMac-schermen, een nieuwe Mac Pro en een herontworpen MacBook Air.

Hiermee is Gurman nog niet klaar. Volgens hem krijgt de iPad een nieuw instapmodel en komen er nieuwe iPad Pro-modellen. En over Pro gesproken: ook de tweede generatie AirPods Pro verschijnt volgens hem rond die tijd. Hij sluit zijn bericht af met maar liefst drie nieuwe Apple Watches: een Series 8, een SE, en een ‘rugged’ versie, oftewel een watch die steviger is en wel tegen een stootje kan.

Gurman beweert dus dat al deze producten in de herfst van dit jaar verschijnen. De grotere iMac is de uitzondering: die verwacht hij al eerder.

Apple-event voorjaar 2022

Volgens Gurman komen deze producten in de herfst uit, maar al duidelijk is dat dit voorjaar óók een event plaatsvindt. Welke producten hier worden aangekondigd, dat houdt Apple nog achter slot en grendel. Wij hebben alvast onze verwachtingen voor het event op een rij gezet.

Bron: MacRumors

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar