Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

‘Druk najaar voor Apple: nog nooit zoveel nieuwe producten’

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
Apple producten herfst 2022


Lees verder na de advertentie

2021 was een druk jaar voor Apple – van de verschijning van een nieuwe iMac en MacBook Pro tot de lancering van de AirTag. Maar dit jaar belooft nog indrukwekkender te worden, want de herfst van 2022 staat nu al compleet in het teken van de producten van Apple. Naar verluidt verschijnt er dan zoveel nieuwe hardware, dat het Apple’s drukste najaar ooit wordt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Alle Apple-producten herfst 2022

Betrouwbare Apple-analist Mark Gurman schrijft in zijn ‘Power On’-nieuwsbrief voor Bloomberg dat Apple in de herfst van 2022 zijn ‘grootste reeks producten ooit’ lanceert.

Gurman specificeert hierbij om welke producten het gaat. Zo werkt Apple volgens hem momenteel aan vier nieuwe iPhones: de iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max. Ook de meeste Mac-modellen worden in een nieuw jasje gestoken. Gurman noemt hierbij een geüpdatet instapmodel van de MacBook Pro, grotere iMac-schermen, een nieuwe Mac Pro en een herontworpen MacBook Air.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Hiermee is Gurman nog niet klaar. Volgens hem krijgt de iPad een nieuw instapmodel en komen er nieuwe iPad Pro-modellen. En over Pro gesproken: ook de tweede generatie AirPods Pro verschijnt volgens hem rond die tijd. Hij sluit zijn bericht af met maar liefst drie nieuwe Apple Watches: een Series 8, een SE, en een ‘rugged’ versie, oftewel een watch die steviger is en wel tegen een stootje kan.

Gurman beweert dus dat al deze producten in de herfst van dit jaar verschijnen. De grotere iMac is de uitzondering: die verwacht hij al eerder.

Apple-event voorjaar 2022

Volgens Gurman komen deze producten in de herfst uit, maar al duidelijk is dat dit voorjaar óók een event plaatsvindt. Welke producten hier worden aangekondigd, dat houdt Apple nog achter slot en grendel. Wij hebben alvast onze verwachtingen voor het event op een rij gezet.

Bron: MacRumors