Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Deze Apple-producten verschijnen begin 2022 (denken wij)

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
Apple logo


Lees verder na de advertentie

Het laatste Apple-event van het jaar is inmiddels voorbij en we gaan ervan uit dat Apple dit jaar geen nieuwe producten meer presenteert. De oogst van dit Apple-jaar was goed, met onder meer een compleet nieuw ontworpen iMac, de lancering van de AirTags en een iPad mini die er bijna futuristisch uitziet.

Toch zijn er ook producten waarover al lang gespeculeerd wordt, en die we nog steeds niet gezien hebben. Wij stoffen onze glazen bol af (met het poetsdoekje van 25 euro dat Apple tijdens de laatste keynote presenteerde) en speuren naar  toekomstige Apple-producten. 2022 belooft in ieder geval een mooie start te krijgen: deze zaken verwachten wij al vroeg in het voorjaar.

iMac (Pro)

iMac 2021 kopen

Als er één product is dat in 2021 de show stal, dan is het wel de compleet vernieuwde iMac. Verkrijgbaar in zeven kleuren en … in slechts één maat, namelijk 24 inch. Is dat je te klein? Wacht dan op de volgende iMac! Die is 27 inch en heeft Apple’s nieuwe M1 Pro en M1 Max-chip, die tot nu toe enkel in de nieuwe MacBook Pro zit. Het is goed mogelijk dat de grote iMac voortaan door het leven gaat als iMac Pro.

iPhone SE Plus


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

iPhone SE 2020

De iPhone SE is Apple’s publiekslieveling: heel veel iPhone voor weinig geld (naar Apple-maatstaven in ieder geval). De laatste versie verscheen in 2020, en in 2022 verwachten we de nieuwe generatie. Deze gaat waarschijnlijk door het leven als iPhone SE Plus. Gek genoeg slaat Plus niet op het formaat, want dat blijft gewoon compact (4,7 inch). Mogelijk verwijst Plus naar de nieuwe opties op de SE, waaronder ondersteuning voor 5G.

Mac mini

Release M1X Mac mini

Vorig jaar november werd de Mac mini voor het laatst vernieuwd. Hij behoorde toen tot de eerste lichting Macs met Apple’s eigen M1-chip. Begin 2022 is het tijd voor een nieuwe Mac mini, met Apple’s nieuwe M1 Pro en M1 Max-chip én met een compleet nieuw design. Maar het blijft nog altijd de mini, waar bij je los nog toetsenbord, monitor en muis moet aanschaffen.

AirPods Pro

AirPods Pro 2 concept

De AirPods Pro zijn de geavanceerdere oordopjes van Apple, met als grootste pluspunt noise cancelling. De volgende generatie AirPods Pro gaat er anders uitzien: de steeltjes zouden verdwijnen, wat resteert zijn twee dopjes in je oren. Mogelijk krijgen de nieuwe AirPods Pro gezondheidsfuncties, zo wordt er gefluisterd over bewegingssensoren voor fitnesstracking.

Apple producten 2022 en ander nieuws

Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Apple? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.