Terug naar 'Apple presenteert nieuwe iPhone en iPad op 21 maart'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Apple presenteert nieuwe iPhone en iPad op 21 maart'

Door Laura Grootaarts29 februari 2016 10:572 min. leestijd0

De nieuwe iPhone en iPad worden gepresenteerd tijdens een keynote op maandag 21 maart. Aanvankelijk werd gedacht dat de presentatie ongeveer een week eerder zou plaatsvinden, namelijk op dinsdag 15 maart, maar volgens Buzzfeed zijn de plannen gewijzigd.

iPad Pro en iPhone SE

Op 21 maart wordt er een aantal nieuwe producten gelanceerd. De hoofdrolspelers zijn naar verwachting de iPhone 5se (die inmiddels is omgedoopt tot iPhone SE) en een nieuwe iPad Pro.

De iPhone SE is een iPhone die veel te bieden heeft van wat de meest recente iPhones ook bieden, bijvoorbeeld Live Photos en een snelle A9-processor. De SE is met een scherm van 4 inch echter van een iets kleiner formaat. De nieuwe iPad Pro is net zoals zijn voorganger uitgerust met een A9X-processor en vier speakers. De tablet werkt met de Apple Pencil en het Smart Keyboard. Het verschil zit hem ook hier in het formaat: de originele iPad Pro heeft een scherm van 12,9 inch, de nieuwe iPad Pro moet het doen met 9,7 inch en is daarmee even groot als de iPad Air.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Bijzondere datum

21 maart lijkt niet zomaar een willekeurig geprikte datum. Een dag later verschijnt Apple voor de rechter, tegenover de FBI. De FBI eist dat Apple de iPhone 5c van een terrorist ontgrendelt. Apple wil hieraan niet meewerken, omdat de privacy en veiligheid van iPhone-gebruikers hiermee op het spel staat.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar