Terug naar ‘Apple presenteert binnenkort een slimme Siri-speaker’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple presenteert binnenkort een slimme Siri-speaker’

Door Laura Grootaarts1 mei 2017 10:122 min. leestijd0

Apple zou een heel eind op weg zijn met het ontwikkelen van een slimme speaker. Deze Siri-speaker moet het opnemen tegen Amazon Echo en Google Home.
Siri logo

Slimme Siri-speaker bijna klaar

Apple-watcher Sonny Dickson beweert op Twitter dat het ontwerp van de nieuwe speaker zo goed als klaar is. Het gaat om een apparaat waarmee je zowel AirPlay als Siri kunt gebruiken. Dat betekent dat je de speaker kunt gebruiken om muziek te streamen en dat je hem opdrachten kunt geven met je stem. Net zoals bij Siri op de iPhone, de Mac en andere Apple-apparaten. Heb je slimme apparaten in huis, dan kun je die er ook mee aansturen.

Dickson meldt verder dat de Siri-speaker is uitgerust met ‘Beats technologie’. Over wat dat precies inhoudt, weidt hij verder niet uit. Op MacRumors is te lezen dat de speaker codenaam B238 heeft en dat er een aangepaste versie van iOS op draait. Een Apple-medewerker zou de speaker ‘dik’ hebben genoemd, vergelijkbaar met de Google Home-speaker. Hij zou dezelfde holle bovenkant hebben als de huidige Mac Pro en grotendeels bestaan uit speakergaas.

Presentatie op de WWDC

We zouden al op korte termijn kennismaken met de slimme Siri-speaker. Volgens Dickson wordt de speaker gepresenteerd tijdens de WWDC, Apple’s conferentie voor ontwikkelaars. Die vindt plaats van 5 tot en met 9 juni.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar