Terug naar Apple plaatst enorme bestelling voor Apple Watch 2
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple plaatst enorme bestelling voor Apple Watch 2

Door Sven Lamers17 juni 2016 14:082 min. leestijd0

Dat heeft niet lang geduurd. aandaandag presenteerde Apple nog watchOS 3, de nieuwe software voor de Watch, nu zijn er al geruchten dat de de tweede versie van het slimme horloge dit najaar gaat verschijnen. 9to5Mac meldt dat Apple een enorme bestelling heeft geplaatst bij zijn toeleveranciers. Op basis daarvan kun je ervan uitgaan dat het bedrijf verwacht veel nieuwe Apple Watches te verkopen. Verder horen we dat de Apple Watch 2 in september samen met de iPhone 7 voorgesteld wordt. Het huidige model is sinds april 2015 in de verkoop, maar werd al in september 2014 aangekondigd.

WatchOS 3

Grote vooruitbestelling

Volgens schattingen streeft het bedrijf naar een verkoop van twee miljoen Apple Watches 2 per maand. Apple heeft nog nooit officieel vermeldt hoe goed de eerste Watch het in de verkoop deed, maar analisten van KGI Securities denken dat er in 2016 slechts zo’n 7,5 miljoen exemplaren worden verkocht. Of de eerste Apple Watch het dus goed deed in de verkoop, is twijfelachtig. Immers verlaagde Apple in maart 2016 de prijs van het instapmodel naar 350 euro. Dergelijke afprijzingen zijn bij Apple erg ongebruikelijk.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Als Apple daadwerkelijk twee miljoen Watches per maand wil laten produceren, verwacht het sterke groei in dit segment van de markt.

watchOS 3

Als de nieuwe Apple Watch dit najaar uitkomt, draait daar uiteraard watchOS 3 op. Dat besturingssysteem maakt het voor het eerst mogelijk om tekst op het horloge in te voeren. Hiervoor teken je letters op het scherm van het horloge. Daarnaast starten apps ongeveer zeven keer sneller. Het horloge krijgt daarnaast een bedieningspaneel en een Dock – net als iOS – die allebei met een veeg kunnen worden geopend.

Geen zorgen overigens als je nog het eerste model van de Watch hebt. Deze update komt ook voor het huidige model beschikbaar – met alle genoemde verbeteringen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar