Terug naar Apple Pencil straks ook voor de Mac?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Pencil straks ook voor de Mac?

Door Laura Grootaarts26 juli 2016 15:412 min. leestijd0

De Apple Pencil is een prachtige stylus, maar we hebben weleens geklaagd omdat-ie alleen maar werkt met de iPad Pro. Daar zou weleens verandering in kunnen komen: Apple heeft patent gekregen op een stylus die ook werkt met de Mac, zo meldt Patently Apple. Daarmee wordt het pennetje een stuk veelzijdiger.

Apple Pencil en Magic Trackpad 3

De aanvraag van het patent dateert al uit 2014. Het patent beschrijft een veel slimmere Apple Pencil die werkt met een toekomstige Magic Trackpad. De Apple Pencil wordt dan pas echt een multifunctioneel instrument.

Apple Pencil Mac

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Je kunt er natuurlijk mee tekenen of snel even een notitie te maken, maar er zijn daarnaast ook andere toepassingen te bedenken. Zo kun je ermee door je keynote-presentaties bladeren, of door een Pages-document. En je zou de Pencil kunnen gebruiken als joystick in games: dan is het bijvoorbeeld een zwaard of een toverstok. Bovendien is het een uitkomst voor mensen die RSI-klachten hebben want een pen is ergonomisch een stuk verantwoorder dan een muis.

Zet je huidige Apple Pencil liever nog niet direct bij het grof vuil. Zoals altijd bij patenten van Apple is het nog maar de vraag of het product ook ooit echt in de winkels komt te liggen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar