Terug naar Bekijk het bijna voltooide Apple Park (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Bekijk het bijna voltooide Apple Park (video)

Door Laura Grootaarts27 februari 2017 18:552 min. leestijd0

We zijn inmiddels gewend geraakt aan de naam Apple Campus 2, maar vorige week bracht Apple de officiële naam van het nieuwe hoofdkwartier naar buiten. Het ‘ruimteschip’ gaat Apple Park heten en het vormt vanaf april de werkplek van duizenden Apple-medewerkers.

Apple Park

De afgelopen jaren verscheen er vrijwel maandelijks een luchtvideo van Apple’s nieuwe hoofdkantoor online. Ook deze maand cirkelde er een drone boven het ringvormige complex om de laatste vorderingen in kaart te brengen. Apple Park is Apple’s grootste product ooit: zo groot als Disney World, vergelijkbaar met 140 voetbalvelden. Het auditorium is vernoemd naar Steve Jobs en er zijn meer zonnepanelen dan in een gemiddelde stad (het moet het energiezuinigste gebouw ooit worden). Er wordt zo ongeveer een compleet bos uit de grond gestampt en door het park kronkelt zo’n drie kilometer aan wandelpaden.

Video Apple Park

Het mooie is dat je als Apple-liefhebber straks een bezoekje kunt brengen aan Apple Park. Er is een bezoekerscentrum waar je direct ook je complete salaris kunt uitgeven, want hierin komt een Apple Store. Ook aan de inwendige mens is gedacht, in het bezoekerscentrum vind je een café. Erg nieuwsgierig? Vooralsnog zul je het even moeten doen met de meest recente video:

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar