Terug naar De bouw van Apple Park in 18 seconden
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

De bouw van Apple Park in 18 seconden

Door Laura Grootaarts23 juni 2017 10:011 min. leestijd0

Apple is al jaren bezig met het realiseren van hun nieuwe hoofdkwartier in Cupertino. Het idee voor Apple Park is nog afkomstig van Steve Jobs en inmiddels wordt er al jaren gewerkt aan het complex. Een groot deel van de bouw is nu samengevat in een Apple Park timelapse die 18 seconden duurt.

Apple Park timelapse

Apple Park timelapse

De constructie van Apple Park ging van start in 2014, de timelapse begint in september 2015. Het gigantische ringvormige hoofdgebouw was toen al uit de grond gestampt. Naarmate de video vordert, zie je onder meer het Steve Jobs Theater en een welness-center erbij komen. In de laatste seconden wordt het complex wat groener: er worden struiken en bomen geplant. En je ziet een vijver – het heet niet voor niks Apple Park, natuurlijk. De nieuwe Apple Campus had in april geopend moeten zijn, maar men is nog altijd bezig met de finishing touch.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Satellietbeelden

Het materiaal is afkomstig van Planet Labs, een bedrijf dat vanaf volgend jaar satelliet-beelden in hoge resolutie gaat verkopen. Het bedrijf kocht eerder dit jaar zeven satellieten van Google, zo meldt Business Insider.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar