Terug naar Apple Park met meer detail te zien in Apple Kaarten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Park met meer detail te zien in Apple Kaarten

Door Laura Grootaarts29 mei 2017 17:292 min. leestijd0

Apple Park is nog steeds niet officieel geopend, maar in Apple’s eigen app Kaarten krijg je nu al wel een indruk van hoe het complex eruit komt te zien. Het nieuwe hoofdkantoor van Apple in Cupertino, Californië, wordt veel gedetailleerder weergegeven dan voorheen.

Apple Park 3D model

Apple Park in 3D

Apple zette Apple Park eerder al op de kaart, maar geeft nu veel meer informatie prijs. Er zijn 3D-modellen te zien van de belangrijkste gebouwen op het terrein. Bovendien kun je nu precies volgen hoe de wegen (kijk uit, eenrichtingsverkeer!) en de wandelpaden in het park lopen en is zelfs de vijver midden in het ringvormige complex te ontwaren. Schakel je over naar de satellietweergave, dan lijkt het complex nog steeds een enorme bouwput maar daar komt langzaam maar zeker toch echt verbetering in. Hoewel men nog altijd druk is met de afwerking van het terrein.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Voortgang bouw

Naar verluidt is de verhuizing van 12.000 Apple-medewerkers naar het nieuwe hoofdkantoor inmiddels al voorzichtig gestart. Aan Apple-park wordt al tijden gewerkt: het brein achter dit ‘ruimteschip’ is Steve Jobs, die in 2011 overleed. En hoewel de uitbreiding van Kaarten (of Apple Maps) een welkome aanvulling is, is de voortgang van de bouw nog steeds het best te volgen via drone-video’s gemaakt door particulieren: deze week verwachten we weer een nieuwe opname.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar