Terug naar Apple Park nog steeds niet open: nieuwe drone-video
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Park nog steeds niet open: nieuwe drone-video

Door Laura Grootaarts1 mei 2017 10:521 min. leestijd0

Apple’s nieuwe hoofdkantoor – Apple Park – had in april de deuren moeten openen. Dat is duidelijk niet gelukt: op de nieuwste drone-beelden gemaakt door Matthew Roberts is te zien dat het complex nog steeds een gigantische bouwput is.

Apple Park mei

Tekort aan bomen

De kantoren en andere constructies lijken te zijn voltooid; zelfs de eindeloze rij zonnepanelen ligt keurig in het gelid. In de video zien we naast het ringvormige hoofdgebouw onder meer het Steve Jobs Theater en de enorme parkeergarage. Maar de aanleg van het groen in het complex is nog in volle gang. Apple heeft 9000 bomen gekocht en daarmee een tekort teweeggebracht voor andere bedrijven in de regio.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Verhuizing naar Apple Park

Apple kondigde in februari aan dat 13.000 medewerkers in april naar het ‘ruimteschip’ zouden verhuizen, maar dat is dus weer vertraagd. De verhuizing zal in totaal zes maanden in beslag nemen. Vorige week verschenen er nog video-opnamen van een verlichte Apple-campus bij nacht en een kijkje aan de binnenzijde ervan. Of Apple straks nog drones toelaat boven het terrein is nog maar zeer de vraag, dus geniet ervan zolang het kan:

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar