Terug naar Apple Park is klaar voor de keynote! (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Park is klaar voor de keynote! (video)

Door Laura Grootaarts6 september 2017 16:131 min. leestijd0

Het was misschien nog wel het meest verrassende van Apple’s uitnodiging voor de keynote op 12 september: de locatie. Voor het eerst wordt er een evenement gehouden in het Steve Jobs Theater, onderdeel van Apple Park – Apple’s nieuwe hoofdkwartier in Cupertino.

Het heeft lang geduurd, maar Apple Park nadert nu toch echt zijn voltooiing. Dat is duidelijk te zien in de nieuwste drone-video die nu online is verschenen. Het ziet er imposant uit als je het ringvormige hoofdgebouw ziet opdoemen. Het Steve Jobs Theater lijkt maar een klein dropje naast al dat geweld. Maar vergis je niet: het is alsnog behoorlijk aan de maat en biedt ruimte aan maar liefst duizend personen. Het auditorium is bovendien gedeeltelijk ondergronds.

Steve Job Theater

Steve Jobs Theater

Het Steve Jobs Theater is een glazen, cilindervormig gebouw met ’s werelds grootste vrijstaande koolstofvezel dak. Ambitieus, net zoals het brein achter het enorme complex: juist ja, Steve Jobs. De in 2011 overleden medeoprichter van CEO van Apple was intensief betrokken bij het ontwerp van Apple Park – uiteindelijk bleek dit zijn laatste omvangrijke project.

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar